Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná kriminálka se solidním Johnem Cusackem a s opravdovým psychomagorem na druhé straně zákona, který vězní mladé ženy a dívky. Čili nic originálního. Přesto má Únos svoje kvalitní momenty a přiměřenou atmosféru, bohužel mě celkem zklamal konec. Jako kdyby tvůrci počítali s tím, že by natočili ještě pokračování, například s názvem "Únos - odplata". Nebýt tohoto závěru, hodnocení bych dal vyšší. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, i když jsem počítal s tím, že s Mae se na to bude velmi dobře dívat, až takovou nálož jsem ale nečekal a málokterý film ve mě dokázal vyvolat takové napětí. No jo, Mae dokáže vylepšit film o několik tříd výš, ale myslím si, že nejen ona měla na dobrém podívání takovou zásluhu. Konec potěšil. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SPRÁVNÉ DĚTI JSOU STVOŘENY S LÁSKOU“..... /// Další nezvěstná štětka. A policajti maj píču (jasně jedna policajtka, ale …no dyť víte jak to myslím…). Sněžný lovec – sexuální deviant s variabilním symbolem uchyláků z podobnejch filmů, má však eso v rukávu (nebo ve sklepě?). Jo, jo. Svět je malej a o náhody v něm není nouze … Škoda, že Honza nemá na rozdíl vod devianta co nabídnout. Nějak se mi nechce koukat na zdrcenýho taťku (s mamkou), spíš sem čekal vodsejpající pátračku. Naštěstí (!!) finále jistou dávku zajímavosti přináší. Ti náročnější asi budou píčovat, že tam chybí víc policejní logiky, ale třeba je přesvědčí sevřenej svěrač z nečekanejch překvapení. Jo, trošku to vylepšili, ale stejně to mohlo bejt hustější a temnější. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Transky nešukám, ale přibíjím na zeď. 2.) Toužím po soukromý porodní klinice a smrdím korunou. 3.) Thx za titule ,,DoubleJo“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

V jeden den jsem shlídnul Zmrzlou zem a Únos. Oba filmy inspirované skutečnou událostí, oba mrazivé, v obou hraje Cusack, jen tady ho najdete na světlé straně síly. Od filmu, jež čestí distributoři pojmenovali Únos, jsem nečekal nic. Zkrátka naštvanej tatínek si jde pro dceru. Ale po postupném odhalování skutečností jsem se fakt divil, že mě tenhle film minul. Ta jedna hvězda navíc je za konečné rozuzlení, které jsem rozhodně nečekal. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze tu nie je komentar od T2, ani doteraz neviem, ci to na seba zarobilo, alebo nie. kazdopadne John Cusack /Con Air 1997/ hrat vobec nevie, to vyssie je uz i povedzme pan Klec nez on. Dzenifer Karpenter bola otravna, ani jej som neveril ten herecky vykon. Film je sam o sebe len bezna reziserska rutina, zapadlo to hned po vydani, a rozhodne nejde o kvalitnu filmarinu, ne, ne - na to mam filmarsky cuch anapozerane toho dost : 30 % ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v kanadskom meste Montreal, aj keď sa odohráva v americkom meste Buffalo. (Laslo)
  • Aj napriek tomu, že film bol natočený v roku 2008, k divákom sa dostal až v roku 2012. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama