Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest úplně náhodných lidí je díky sérii neobvyklých situací uvězněno ve vesnické márnici. Ukáže se noc pouhým bojem se strachem a nebo bude potřeba se postavit i něčemu jinému??? Nyní vše záleží na nich, zda vydrží přetrvat do rána… (LIVINGDEAD)

Recenze (5)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Co tohle zas bylo za zoufalost! Nudná fraška s nesympatickými postavami, vylepšená pouze pointou sprostě ukradenou z jiného filmu. V závěru se dočkáme několika momentů, které celkem obstojně dovysvětlují předcházející dění, ale působí drobet nadbytečně - celkový dojem nevylepší, takže kdyby nebyly, nic by se nestalo - tedy vlastně stalo, snímek by měl asi jenom 60 minut. Nebrat. ()

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

OBSAH: Šest úplně náhodných lidí je díky série neobvyklých situací uvězněno ve vesnické márnici. Ukáže se noc pouhým bojem se strachem a nebo bude potřeba se postavit i něčemu jinému??? Nyní vše záleží na nich, zda vydrží přetrvat do rána… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Někam až do třicáté šesté minuty je The Morgue bezduchou, nesourodou nudou téměř bezdůvodně se objevujících scén a postav, kterých je až moc na takřka žádný příběh. Odvíjený děj, předkládaný nezajímavými dialogy, nepříjemným dřevním herectvím a navzájem ne moc souvislými scénami, nemá šanci nijak zaujmout. Nejhorší je pak samotná pointa. Film vám ji totiž neodhalí, on vám po hodině nesourodého a smyslu postrádajícího děje musí polopatě vysvětlit, co jste tu hodinu sledovali a jak to všechno spolu souvisí. A až vám to, po zbytečně dlouhou a neúnosnou dobu, vysvětlí, bude se vám chtít smát. Ač se ten film strašně snaží vás o tom všemi možnými způsoby přesvědčit, nepůsobí nijak horrorově nebo strašidelně. Je spíš ukázkou, jak se to dá lehce všechno pokazit. Je ve všech ohledech slabý, nudný a nezajímavý. A navrch, mě nejsympatičtější postavu (jedinou sympatickou!!!!) sejmuli jako první. To mě vždycky nasere. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je přesně jenom za tu pointu, která tady už byla a mnohem lépe. Je to drzé okopírování, ale co už, dodívat se na to dalo. A velký comeback Heather z Blair Witch, která se mohla zaprodat teda do lepšího filmu...:-) ()

rudelino odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní ztráta času. Myslel jsem, že u hororu by se měl člověk aspoň jednou vylekat a ne usínat nudou. Tahle hodina a půl se dala využít mnohem lépe. Pozdě. ()

Reklama

Reklama