Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fajnová zábavička so sympatickým korytnačkami.Animácie je pekná (hlavne pod vodou), postavy sú tiež dobré, no príbeh to nemá skoro žiadny.Celý čas sa tam len hľadajú, ale prinesie to občas nejaké zaujímavé a dobré dobrodružstvo.Pesničky skvelo sedia a na to, že je to s Belgicka je to celkom fajn.Hlavne sa mi páčilo, že to bolo podané štýlom rozprávania. 65% - 3* ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná podívaná o želvičce Samym, který jako čerstvě vylíhnuvší mládě putuje oceánem se svým kámošem Rayem a hledá svůj vysněný protějšem Shelly. Na téhle pouti překonává různé překážky v podobě jiných živočichů ale především čelí následkům konání lidského pokolení.Není to Pixar ani Dreamworks, takže animace není úplně na úrovni, hlavě na žralokovi je to hodně vidět, přesto želvičky se podařily, mají svoje kouzlo a příběh je v nenáročný a v pohodě koukatelný, dávám 75 %. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Taký nijaký animák. Vtip, keď sa to vôbec dá nazvať vtipom, je slabučký až nijaký. Ak by to stálo na príbehu, tak beriem, ale ten je ta tom rovnako. Chýba silnejšia zápletka, nejaký zvrat, nejaká pointa, nejaké nápady, nejaké napätie, nejaká nezabudnuteľná scéna. Zachraňuje to iba podarená animácia, aj keď ťažko povedať, či ide o sympatickú animáciu - v prípade postavičiek skôr nie. Celé sa to nesie takmer presne v duchu iného belgického animáku - Cesta na Mesiac. Na prvý pohľad to nevyzerá zle, na druhý je to celé také nemastné-neslané. Menším plusom je hudobná stránka filmu. Hodnotenie: 55% ()

Norus88 

všechny recenze uživatele

Videl v 3D na svojej FULL HD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. Zatiaľ určite najlepšie 3D anime aké som videl. Kopec srandy, nástrah, útrap, nečakaných životných zvratov s priateľmi a kopec iného môže zato, že som úplne spokojný. Najlepšie 3D efekty v anime doteraza dobrá hudba, tá je pre dobrý film vždy dôležitá. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

"... a tati, jaký to bylo, když se jště v kině nenosily brejle ??? " Bojím se, že podobnou větu jednou uslyším a asi mě bude mrzet, že nutností animovaných filmů budou efekty v podobě honiček, úniků, létajících předmětů atd - vše jen pro ten efekt. Bohužel to nemůže mít jiný dopad na film, než absolutní ztrátu děje. Tenhle film o želvě jménem Sammy se ale snaží, jak může a i přes skoro až nezajímavý děj to působilo velku slušně :) ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama