Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Sice se tu během necelé hodinky a půl stihnou objevit (a jak jinak nežli pozitivně události ovlivnit) Hippies, Greenpeace a všemožný jiný vyblíz, ale navzdory tomu je tahle jasně přiznaná ekologická agitace bez problémů koukatelná. Příběh má hlavu a patu, celé to velmi - VELMI - pěkně vypadá, a především děti se tu mohou dovědět leccos zajímavého. Mně osobně to vyhovovalo mnohem víc než Pixarovic ztráta klauna očkatého. Je to sice v určitých momentech trochu laciná citová vydíračka, ale sledování tohoto životního příběhu několika želv od vylíhnutí až do stáří, generuje velmi příjemné pocity. Na osmdesátku to nebude, ale solidní červená na sedmdesátce je to zcela jistě. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $65,605,808▐ Presne mi to pripomínalo rozprávku Cestu na mesiac a pozerám že to je nakoniec od toho istého tvorcu, neškodný priemer, ktorý je miestami roztomilý a niekedy dokonca aj troška drsný. /50%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. 3D prvky sú na vysokej úrovni, no niesu jediné. Pekný animovaný film z rýchlim tempom deja,príjemnou atmosférou a peknou hudbou. Film ako pre veľkých tak aj pre malých...........Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Free - Donovan Frankenreiter ,2. Happy People - Dry Spells ,3.Love Today - Mika ,4. California Dreamin' - The Mamas and The Papas ,5. Love Will Find a Way - Mishon ,6. Ain't No Sunshine - Michael Jackson ,7. You're Not Alone - Matt Mahaffey ,8. Love Child - Fibes, Oh Fibes! ,9. Shark in the Water - VV Brown ,10. Remix Elle Panique - Olivia Ruiz ,11. Welcome to the World - Ramin Djawadi ,12. Exploring the Sea - Ramin Djawadi ,13. Here Comes Samy - Ramin Djawadi ,14. Shelly's Lost - Ramin Djawadi ,15. The Coral Reef - Ramin Djawadi ,16. Where Is My Girl - Ramin Djawadi ,17. Around the World - Ramin Djawadi ,18. Wedding Ballet [bonus] - Ramin Djawadi ,19. Talking to the Moon [bonus] - Bruno Mars ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

| Scenár: Domonic Paris | Hudba: Ramin Djawadi | Produkcia: Gina Gallo, Mimi Maynard, Domonic Paris, Ben Stassen, Caroline Van Iseghem, Eric Dillens | ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslabších animáků, co jsem viděl. Opravdu slabý příběh, a jelikož jsem to neviděl ve 3D, tak efekty do hodnocení nemohu zařadit... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fajnová zábavička so sympatickým korytnačkami.Animácie je pekná (hlavne pod vodou), postavy sú tiež dobré, no príbeh to nemá skoro žiadny.Celý čas sa tam len hľadajú, ale prinesie to občas nejaké zaujímavé a dobré dobrodružstvo.Pesničky skvelo sedia a na to, že je to s Belgicka je to celkom fajn.Hlavne sa mi páčilo, že to bolo podané štýlom rozprávania. 65% - 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je hrubou urážkou krásného slova dobrodružství. A jestli ho nenatočila želva, tak snad i filmu… ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Příjemný animák, který se mi jevil jako skoro srovnatelné nebo spíše obdobné s úspěšným animovaným filmem Hledá se Nemo. Bylo to na oko příjemné. Příběh měl též takové zajímavě působivé aroma. Humor a vtip zde trošku najel na ohraný břeh, ale jako celek to působilo jako příjemná oddechovka na večer. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nuž, je to teda dobrodružná cesta, ale zdalo sa mi to málo vtipné, málo romantické, málo dobrodružné a veľmi dlhé. Moja malá sestrička to nevydržala pozerať do konca. Zdalo sa mi to až miestami veľmi vážne, témy ropovodov a vyhadzovania odpadkov. Zdalo sa mi, akoby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť o akú problematiku pôjde: putovanie dvoch kamarátov, korytnačky a ľudia, ľudia a znečisťovanie prírody alebo cesta za láskou. Čo mi asi najviac vadilo, je že naša malá korytnačka nemala stáleho priateľa pri cestovaní, tí sa menili príliš často a ja som nemala čas si obľúbiť poriadne ani jedného z nich. Ale hudba bola tak akurát. Je to priemerná detská rozprávočka.55% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Želví zábava pro děti je animovaná tak, aby byla co nejefektnější ve 3D. Samotný příběh je sice až na druhé koleji, ale přestože netrpí originalitou, hodinku a půl utáhne. Viděno na klasicky placaté televizi, takže bez hlavní atrakce, ale i tak celkem v pohodě. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Klasický 3D animák pro menší publikum. Příběh je jednoduchý, plný klišé a hlavně je to jedna velká eko propagace což mě trošku mrzí. Kvalita 3D je na vysoké úrovní a některé americké filmy se můžou jít zahrabat. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Slabší příběh, ale jinak po všech stránkách krásný animovaný film, u kterého jsem se po celou dobu rozplývala jako malé dítě :) 3D tady bylo jedno z nejlepších, co jsem viděla.. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Animácia je pekná, taktiež je dobrý výber pesničiek. Najväčšou slabinou je samotný príbeh, ktorý prakticky neexistuje. Slabý priemer. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, pekné a chvíľami vtipné, i keď príbeh skôr pre najmenších, ktorí ho nemajú opozeraný. Fajn 3D. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Udělám z tebe file, ty mřenko !!!......... Hrozná animace, hluchá hudební i zvuková místa, někdy i dost smutné a chvilkama i velmi nudné - mě to nebavilo. Film je hodně depresivní. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Trošku melancholické, jen místy vtipné a jemně romantické. Na tomhle filmu není nic špatného, jen bohužel omýlá všechny filmy v podobném duchu, Dva kamarádi jsou spolu v moři a jednoho unesou rybáři a pak se hledají a zachraňují... Takže tak. Ale animace se mi moc líbili. To jako jo. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná milá 3D animovaná pohádka pro malé cvrky, kteří z toho ve své době určitě byli v kinech na větvi. Akorát pohádka tak trochu bez příběhu, zato se silným eko-poselstvím, ale proč ne. Animace samozřejmě větším studiím konkurovat zdaleka nemůže, porovnávat tak belgický animovaný svět s tím z Nema by byl hluboký nerozum. Všechno je tu takové ťuťu-ňuňu roztomilé s happy endem. ~~~ Pokud ale tuhle belgickou 3D druhotinu porovnám s francouzskou hrůzou a nebo dokonce českou zrůdností, nemají se Belgičané vůbec za co stydět, ani trošku, proti Koze úplní Pixaři. ~~~ A mimochodem, zapomněl jsem na stylový pěkný výběr skladeb k filmu. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné pokoukáníčko. Akorát se nemůžu zbavit všudypřítomného pocitu, který souvisí s neustálým přehráváním písní určitého interpreta - reklama na CDčko Bruna Marse. Jinak celá ta věc s roztomilými želvičkami byla celkem jímavá spolu se zásahy lidí do přírody a jejich následky. Bohužel tvůrci si s lidskými ksichty moc nepohráli - škoda. Zaujal mě hned počáteční citát vyřčený starým želvákem Sammym: "Lidé, pořád někam spěchají i když nemají kam." ()

Reklama

Reklama