Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

Azrael515 

všechny recenze uživatele

NO na pixar to netaha ale rozhodne mile a ako start do ekologickeho citenia pre najmensích príjemné. Ziadne zapletky extra necakajte. PAr postaviciek sa strati a najde .... ale rozhodne stoji za videnie uz iba kvoli animacii a 3D ktore pre mna osobne bolo to najlepsie a najatmosferickejsie .... prirovnal by som k Atlantis ... tize bez pribehu ale usta sa mi nezavreli .. k tomu pekna hudba ...prijemny elektropop ;) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Příjemný animák, který se mi jevil jako skoro srovnatelné nebo spíše obdobné s úspěšným animovaným filmem Hledá se Nemo. Bylo to na oko příjemné. Příběh měl též takové zajímavě působivé aroma. Humor a vtip zde trošku najel na ohraný břeh, ale jako celek to působilo jako příjemná oddechovka na večer. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Sice se tu během necelé hodinky a půl stihnou objevit (a jak jinak nežli pozitivně události ovlivnit) Hippies, Greenpeace a všemožný jiný vyblíz, ale navzdory tomu je tahle jasně přiznaná ekologická agitace bez problémů koukatelná. Příběh má hlavu a patu, celé to velmi - VELMI - pěkně vypadá, a především děti se tu mohou dovědět leccos zajímavého. Mně osobně to vyhovovalo mnohem víc než Pixarovic ztráta klauna očkatého. Je to sice v určitých momentech trochu laciná citová vydíračka, ale sledování tohoto životního příběhu několika želv od vylíhnutí až do stáří, generuje velmi příjemné pocity. Na osmdesátku to nebude, ale solidní červená na sedmdesátce je to zcela jistě. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $65,605,808▐ Presne mi to pripomínalo rozprávku Cestu na mesiac a pozerám že to je nakoniec od toho istého tvorcu, neškodný priemer, ktorý je miestami roztomilý a niekedy dokonca aj troška drsný. /50%/ ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Docela pěkně se na to kouká, ale nemá to jakýkoliv nosný příběh. Prostě se chodí, resp. plave, od bodu A k bodu B, sem tam malej želvák Sammy někoho potká, na to hned ztratí a nakonec se zase dílem náhody znovu setkají... Nemám nic proti, ale pokud je hlavním motivem filmu přátelství, odvaha a ochrana naší planety, tak by to nemělo být podané jen ve stylu, že někteří lidé jsou zlí a jiní zase hodní. To prostě nestačí... ani dětem... 35% ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama