Reklama

Reklama

Na stojáka: Best of Miloš Knor

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2011, 25 min

Režie:

Zdeněk Tyc

Účinkují:

Miloš Knor

VOD (1)

Obsahy(1)

Stand up comedy - sólové výstupy bavičů, specialita angloamerických barů, je snad nejkrutějším testem komiků. Kdo nedokáže, aby divák zvedl oči od sklenky, natož odložil doutník a zaplácal, je vyřízen. Sledujte Na stojáka z produkce HBO ČR. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak kdy a jak co. Z toho, co Na stojáka nabízí, patří Knorr jednoznačně ke špičce, ale nemůžu se ubránit dojmu, že někdy zadrhne a neví, jak dál, občas mu chybí vypointování nejen celého skeče, ale i mezivtipů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společně s BORCEM Karlem patří Miloš Knor k tomu nejlepšímu, co nám pořad Na stojáka nabídl. Jeho „pět P“…je nesmrtelných dodnes. Dokáže pobavit i zcela debilním tématem a ty jeho historky „z reálného života“ nemají chybu. Postupem času mu to ale začalo lézt už lehce na palici a občas z toho byla cítit už i trapnost… ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Miloš knor patří k tomu nejinteligentnějšímu, co pořad Na Stojáka vůbec zplodil.. Pohádka o třinácti důchodech mě opravdu moc pobavila..;) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Miloš Knor nesnese srovnání. Tohle je guma na entou a ještě si myslí, že je vtipný. Hvězda jen za odvahu jít s tímhle před publikum. ()

Reklama

Reklama