Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (224)

SonG 

všechny recenze uživatele

Což o to, Channing Tatum je sympaťák,ale ani on nedokáže svým kukučem zachránit chabý příběh, špatné dialogy a hrozný střih. Od filmu, který má v názvu slovo FIGHT neboli BOJ bych čekal opravdový nářez. Místo toho se dočkáme snad jen jedné stylové šťouchačky s Číňanem. 100x omílané téma, točené pořád a pořád dokola(například Nikdy to nevzdávej), ale v tomto případě jde opravdu jen o chabý pokus. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nuda,nuda,šeď,šeď,k tomu spousta zbytečných keců a cca 4 vcelku nic moc bojové scény to všechno je Fighting.Připočteme-li k tomu značně rozvleklé tempo,které je podpořeno na podobný film brutální stopáží,máme tu jedno z největších zklamání.Ne,snad že bych od Fighting čekal zázraky,ale minimálně v akční řežbu sem doufal a nic.Jen bublina a zbytečně promarněné skoro 2 hodiny... ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Takovej průměrnej bitkařskej film o klukovi z ulice, co se rve za prachy...nechci to nějak zlehčovat, ale přišlo mi to chvílema úplně uhozený...bitky chvílema dobrý, ale spíš na hovno, jelikož Tatum jen občas udělá pár kliků ve starým metru a jde se rvát..kdyby tomu tréninku dal víc, tak by ty bitky mohly vypadat jinak a hlavně by nedostával furt tak po držce..(ale nebojte, nakonec vždycky vyhraje) ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Primitivni dialogy a hloupy a promocary predvidatelny dej dela z tohohle dilka jednu velkou patlaninu bez naboje. Snad az na Terrence Howarda tu vsichni predvedli vykon, nad kterym by plakal snad i Edward Davis Wood Jr. s Uwe Bowlem na castingu jejich spolecneho filmu "Utok naprosto besnicich, zmutovanych zoombie mimozemstanu" a to je horsi nez spolecna dovolena s partickou pribramskych duchodcu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Moderní vykrádačka Van Dammova Lvího srdce. Hvězdička musí jít dolů, protože Jean Claudeovy kopačky tady nikde nevidím. Tvůrci tohoto filmu opravdu vzorně opisovali a tak těch podobností se starším bratříčkem není vůbec málo. Navíc Tatumovi těžko lze věřit tuto postavu, možná budu mít s tímto hercem do budoucna trošku problém. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama