KIT.HL
Velice dobře natočený film o pomstě a charakteru lidské duše , zasazený do prostředí ,,divokého západu,,......... Rodinu mu zavraždily a on se vydává na cestu .,,Získá,, na pomoc bandu vyvrhelů a zaslepenost a nenávist mu zatemní duši. Stává se jedním z nich............ Opravdu po dlouhé době jsem zhlédl dobrý western. Postavy jsou velmi dobře obsazeny a hlavní dějová linie směřuje ke konci.Zda bude zdárný nebo ne uvidíte ..(11.4.2008)
Lacike
Nie som velky fanda westernov, ale tento ma dost slusne zaujal. Okrem netradicne pojatej zapletky o pomste ma potesilo, ze sa tvorcovia vyvarovali typicky pomalemu tempu a zdlhavych zaberov pred akciou, ktore ma vo vacsine westernov irituju. Neustale sa tunieco deje aj ked sa nestriela a ked uznastane nejaka prestrelka, tak je pekne dlha. Co sa tyka hercov, tak Holden je skvely ako vzdy. Prekvapil ma neskutocne zabavny Borgnine o ktorom som nemal dobru mienku vdaka filmom ktore toci poslednych 20 rokov. No a naviac ma potesilo vidiel mladeho stihleho Rogera 'Navarro slysim' Hanina. 7/10.(14.5.2010)
MR007
Americké westerny jsou něco jako telenovely. Černobílí hrdinové, laciné příběhy, kýčovité vztahy. Hollywood do 70 let je taky hodně stylizovaný, skoro jako záznam divadelních her. Jen pár nejlepších amerických westernů se dá srovnat s westerny italskými, některé možná i posloužily italským westernům za vzor, ale až italové dokázali ze žánru vyždímat maximum. Docela by mě zajímalo, jak je to možné? :-)(9.7.2009)