Dostaňte agenty Bruce a Lloyda (video film)

Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control

Akční / Komedie

USA, 2008, 69 min

Gil Junger

Na to, že jde jen o doprovodnou DVD šmíru, překvapivě slušná práce. 5/10(1.11.2008)

• Flipper

Náš Hiro (Masi Oka s Heroes) asi nemal dosť peňazí, keď prijal úlohu šprta v tejto komédií. Agenti správajúci sa ako nerdi a cvoci kde vtip uzrel svetlo sveta málokde je výsledok tohto skoro len hodinového prepadáku. Balenie Torrenca bolo asi najhorší pokus o vtip tohto roku, na ktorom sa zasmeje len menšina američanov. Beta verzia Get Smart´s na ktorú sa radšej nepozerajte.(9.8.2008)

Tohle zůstalo přesně v půli cesty mezi parádní zábavnou jízdou a průměrnou komediální blbostí. V podstatě každou chvilku v příběhu to už už vypadá, že se film rozjede a bude to kulervoucí jízda, jenže ono se to vždycky těsně před rozjetím zadrhne a skočí zase zpátky na začátek a celej koloběh se opět opakuje, nicméně nakonec sem se dočkal v úplným závěru, kdy se znenadání vynoří parádní akcička na ambasádě a krom toho hlavní dvojička Nate Torrence a Masi Oka je po celej film kurevsky zábavná a jejich vychytaný vynálezy nemaj naprosto žádnou chybu. 3,5*(6.8.2008)

• Tuxedo

Když má komedie prostý děj a morální klišé, je to v pořádku. Když má navíc nesympatické herce a nefunkční gagy, je už něco špatně.(19.9.2008)

Maraguay leží mezi státy Paraguay a Uruguay. Prezident této země se dostal k moci obvyklou cestou: "úplatky, vraždy, svobodné volby sponzorované USA, následované masakrem a potlačením lidských práv". A právě tento zloduch stojí za krádeží supermoderní technologie, kterou vymysleli dva géniové, jejichž ostatní vynálezy slouží jako špionážně nepoužitelné výrobky se zábavnými účinky. Svůj evidentně funkčí vynález však chtějí rychle zpátky a proto opouštějí laboratoř a vydávají se hrdinně do akce. Z takového námětu se jistě dala vykouzlit mnohem zábavnější záležitost, ale jako hodinový doplněk stravy ke Smartovi snímek v pohodě splňuje svůj účel.(12.2.2010)

Prostě výborná špionská komedie pro výborný den s lehkou náladou a pro diváka, co rád filmy.(19.10.2008)

Neškodná blbůstka, která je jako bonus u agenta Smarta. Výhoda tohoto filmečku je jeho kratká stopáž a pak dvojice sympatických ajťáků/inženýrů. Btw. kde je ten Maragai?(7.2.2010)

Slušná parodie na špiónské filmy hemžící se bláznivými technologiemi a nápady. Dvojice agentů byla zábavná. Délka naprosto ideální.(27.1.2010)

V době, kdy agent Smart plní v kině svou první bláznivou misi, vyšla na dvd mise jeho dvou kolegů vynálezců. A kupodivu to není taková katastrofa, jakou tituly direct-to-dvd většinou bývají. Není to sice megavtipný jako hláškující Carrel a je tam dost slabých míst, ale je tam taky překvapivě docela dost vtipných okamžiků. Navíc hlavní dvojice Masi Oka a Nate Torrence jsou sympaťáci a zachraňují co se dá a jejich vynálezy jsou docela fajn. Pobaví i camea z áčkového bratříčka (hlavně Anne Hathaway) a celý je to naštěstí až moc krátký na to, aby to začalo nějak extra nudit. Na Smarta to nemá ani v nejmenším, ale svůj účel to myslím splnilo.(17.9.2008)

Docela solidní komedie, na to, že je to akorát taková bokovka od Smarta.(7.2.2010)

Pro mě je nakonec tahle odnož Get Smart lepší než hlavní film. Příběh šprtů, kteří nevědí, jak na agentskou práci, mi přišel zajímavější než přehnaně snaživý Max.. Že by se ale jednalo o nadprůměrnou komedii, to se taky nekoná, takže neurazí, nenadchne.(14.12.2008)

• lskala

Než abych komentoval ubohé herecké výkony, trapné hlášky a primitivní příběh. Vystačí myslím jen toto - nezabaví ani při deštivém letním dnu... 25% - 1*(12.4.2010)

Dva snaživý šprti se dostanou k agentské práci a všechno jen kazí :D celkem pobavilo, ale vyskytly se i trapné chvilky 50%(14.8.2009)

• ecceHOMMO

Nato, že to malo takmer nefunkčný humor a dejovo to bolo povedzme poslabšie nevyznievalo to celé až tak zle....o čo sa veľkou mierou pričinila asi aj malá dĺžka filmu...( len niečo málo nad hodinu ). A ak to beriem ako paródiu tak to bola asi jedna z tých pozerateľných....(26.1.2010)

Totálne neškodná, kruto neoriginálna, no aj cez to všetko v niekoľkých ohľadoch "originál" prekonávajúca blbosť. Fyzické gagy na prekvapenie fungujú, zápletka síce neosloví, no ako tak pozornosť udrží. A vzhľadom na to, že podobným príbehom sa nás snažia omámiť nejedny omnoho "väčšie" komédie, v tomto prípade to nepôsobí podobne kŕčovito a znudene. Komediálny priemer, ktorý sa dá ospravedlniť. 55%(9.11.2008)

• Illy

Zbytečné.(12.4.2010)

Tohle je jasně film jen pro vybrané publikum. A to především pro fanoušky Masi Oka. Jinak po shlédnutí Get Smart se na to koukalo dobře, mohlo tam být víc vychytávek, kluci se snažili i tak, ale neuškodilo by to. Proč jen tyhle méně zajímavé filmečky mají ale mnohem méně předvídatelné scénaře? Jasně že to nebylo vůbec složité drama, ale nečekal jsem nic a líbilo se mi to dost tak WTH?(7.3.2009)

Slabé. Niektoré hlášky sú skvelé, niektoré nestoja za nič.(7.2.2010)

• Elegnor

Vážně jsem čekal dobrou porci zábavy jako u Dostaňte agenta Smarta, kterej se mi vážně líbil, ale z tohohle jsem byl dost zklamanej.. I tenhle nepříliš dokonalej scénář má daleko větší potenciál než jako pouhá variace na Pata a Mata.. 1.5*(20.10.2010)

Celkem to ušlo, ale Get Smart byl lepší, tady ta zábava je víc uměle vytvořená(10.11.2008)

<< předchozí 1 2