Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

2* dávám jen proto, že to není pro mě a fakt jsem se nepobavil ani nic nenaučil. Je to bohužel hrozně hloupé a trochu mě mrzí, že argument typu "je to pro mladé a dospívající holky" je tu tolik přetřásán. Je to hloupé a kdo to sleduje a jakože se mu to líbí, hloupý zákonitě být nemusím, to netvrdím. Ale evidentně nemá vkus a stačí mi k zábavě fakt málo. Asi tak. :D Viděny všechny díly :D :D ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

V kategorii seriálů pro holky od 8 do 14 let je to jeden z těch dobrých. Pro seriálového fanouška s vytříbeným vkusem samozřejmě děsivý odpad, ale není to tak dávno, co mi bylo 13 a ten seriál se mi fakt líbil. Jo, je to taková ta pohádka pro starší, se spoustou hloupých triků, romantických linek, které nejsou reálné a nejdůležitější věcí na světě - holčičím přátelstvím. A ach ano - ty holky navíc mají ocas, jakmile se dotknou vody! Zápletky, navázané většinou na tenhle malý problém, jsou docela pěkné, takže v tomhle směru, jsem byla spokojená. ()

Reklama

Reesam 

všechny recenze uživatele

První série mě šíleně bavila. Jak se společně snažily přijít na to, jak tohle ukončit. Emma, jež miluje plavání, se musela svého koníčku vzdát, Cleo neumí plavat a tohle se jí příčí. Snad jediná Rikki opravdu miluje svou novou podobu. Nakonec všechny tři zjistí, že je to to nejlepší, co je mohlo potkat a užívající si. Herecký výkon Phoebe nebyl nejlepší, zdála se mi oproti Caribě nebo Claire nesvá. 40% Druhá série byla o něco lepší, do problémů se dostala i láska mezi postavami a odhalení mořských pannen. 20% V třetí sérii začíná zvrat s příchodem Sharlot a rozchodem Cleo a Lewise. Kdo by řekl, že bude další mořská panna? Brittany nebyla dobrá volba, do role se mi nehodila, nepřišla mi věrohodná a mrchu hrát taky neumí. Phoebe se na druhou stranu mnohem zlepšila. 30% A poslední série byla asi jedna ze slabším. Příběhově pokulhávala, nasazení nové herečky, aby doplnila trojici pannen, protože Claire musela odejít, nebyl dobrý tah. Indiana je sice pěkná, ale nesedla mi. Taky nová tvář kluka, hádky mezi přáteli. No prostě kaše. 10% Celkově to není špatný seriál, měla jsem ho ráda v původní sestavě, když jsem byla menší. Tajně jsem si přála být mořskou pannou. 25% ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Proč ta nízká hodnocení? Je to jasné. Seriál hodnotí lidé nad 20 let. Tedy dospělí! Je tedy logické, že to tak skončí. Naopak děti by to hodnotili jinak, hlavně mladé dívky věk 13 až 17 let. Kouzla, zajímavé scény a zajímavý děj všech dílů, dělá ze seriálu dobrou podívanou. Samozřejmě pro děti! Dospělí nad 20 let se ani nemusí snažit. Pokud jsou už vaše děti velké slečny věk 10 až 16 let, zkuste se zeptat jich! Pěkné prostředí kde jsou delfíni se mi líbilo asi nejvíce. Herečky také dobré. Vůbec nejlepší díly jsou / Zpěv sirén / Neodolatelný / U těch jsem se smál nejvíc. Poznámka: Závěr seriálu je zajímavý. Hvězdiček 4 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Když má člověk děti, občas se díky nim dostane k věcem, na které by ho samotného nikdy nenapadlo se podívat. Třeba na seriál o třech mořských pannách. Protože je určen jako zábava pro dospívající dívky, je nesmysl sledovat ho optikou Bergmanových dramat a měřit kritérii festivalových porot. I díky nadšení svých dcer jsem si brzy správně nastavil optiku a čtvrt roku si tak s nimi mohl užívat každovečerní pohodovou společnou půlhodinku před obrazovkou. Bylo to nečekaně milé, zábavné a mnohem méně trapné než všechny beverlyhillsy. Zejména první řada, kdy trojice sympatických kamarádek řešila problémy s vodou a svými schopnostmi, a druhá, které dodala dokonale úlisnou záporačku. Dokonalý relax po náročném dni. Jo a mou favoritkou byla samozřejmě Rikky. :–) ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Úvodní píseň "No ordinary girl" napsala Shelley Rosenberg. (HenryLuner)
  • Stanice Nickelodeon ukázala 15minutovou ukázku ze seriálu dva týdny před jeho spuštěním. (Elbarto08)
  • Ostrov Mako opravdu existuje, nicméně se jmenuje Malpelo, a je na Islandu. (Casspy)

Reklama

Reklama