Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ono 109ti minutový záběr na dvě nahé slečny a občasným vpádem jednoho "gaye" může působit dobře. Ovšem, tohle je film nefilm. Film, ve kterém jde o hodně a zároven tam nejde o nic. Film, ve kterém jsou herecké výkony skvělé a zároven špatné. Tady si opravdu přijdou na své jen Medemovi fanoušci. Takhle ztupělou hovadinu jsem vážně nečekal. A že nahota vytáhne film do nejvyšších pozic ? Kdeže, pouze mě přinutí přidat hvězdu navíc, za odvahu a striktnost hlavních představitelek. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Julia Medema ako režiséra mám veľmi rada. Jeho filmy sú mnohoznačné a tvorené v kontexte estetiky, filozofie a poetiky. Čo film, to zážitok. Najnovší film Room in Rome vo mne vyvolal učité sklamanie. V prvom rade sa líši od predchádzajúcej produkcie, stavia viac na erotiku a poetiku, pričom mystika je dotváraná tak nejak nasilu (napr. čumením a filozofovaním nad starými obrazmi???). Toto teda nie je Medem, po ktorom mi srdce piští. Jedinečnosť a zapamatateľnosť sa filmu nedá uprieť, ale to je pre hlbší zážitok málo... ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemné romantické drama okořeněné špetkou erotična, které je ovšem velmi vkusně zpracované a tak krom zarytých puritánů asi nikoho nepobouří. Domnívám se, že kdyby se ze snímku odstřihl onen erotický a romantický element, tzn., že by z filmu zůstalo pouze konverzační drama, upadl by hodně rychle do zapomnění a jednalo by se o 107 minut nudy, byť přiznávám, že příběh a jeho vývoj u obou žen byl značně zajímavý. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Může jedna žhavá noc plná lesbického sexu dvou neznámých žen vyústit v něco hlubšího? a je to snad láska? to si musíte odpovědět sami, ale já vám prozradím, že se na to kouká velmi příjemně. Jak na sexuální scény, tak na ty konverzační, kdy holky zlehounka a opatrně povolují uzdu své upřímnosti a odhalují před sebou nejen svá těla. Pokud je láska jen chemická reakce v našem mozku, zaslouží si Medem Nobelovku za chemii, protože vzorec jejího vzniku zapsal dokonale. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Náhodné setkání dvou žen, jdou spolu na pokoj, povídají si, vyspí se spolu, plkají o ničem, vyspí se spolu, vykládají zhovadilosti ze svých životů, vyspí se spolu..... A takhle je to tak nějak celý film, který je prostě obrovsky nudný a špatný. Nepovedlo se na něm nic, ale kardinální průšvih je především herečka Natasha Yarovenko, která absolutně nezvládá cokoliv uhrát a to je ve filmu, který má být ideálně postaven primárně na dialozích, dost problém, tahle herečka by nezvládla zahrát ani roli rozbité rychlovarné konvice, natož tajemné ženy, která si hraje s pravdou a lží a má evidentně přemítat nad celým svým životem. Bohužel, hrozně slabej je tu i vizuál, kamera absolutně nedokáže zachytit detaily krásného hotelového pokoje a hrát si s prostředím (nikde jinde se film v podstatě neodehrává) a to je prostě další velké mínus. Nezapomenutelně zapomenutelné. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama