Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Dve ženy, jedna izba, jedna noc. Bez dialógov by išlo o soft-porno, s nimi sa ale cyklia ako na kolotoči. A časom tiež odlákajú pozornosť od estetiky ženského tela, k prekračovaniu dejových, konverzačných i obrazových hraníc vkusu. Pekný soundtrack, ale tiež je ho akosi veľa. Loving Strangers (against the world). ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Apartmá v roztoužení. Dvě ženy v záři intimního osvětlení. Jen pár polibků…na ústa, do klína, na chodidla. Jen tak toulat se, proplétat, vzrušovat, vstřebávat. Sladký vpád nočních paprsků Šeherezád. V jedné místnosti ženské scenérie propouští své silice předností. Smyslností unášeny, osaměly, zkameněly. Hranu studu přepadly, (p)otupily. Vzájemná přitažlivost rozlila se po pokoji. Odzbrojím tvé tělo, každý střípek něhy i vášně zasadím do něho. Rozkoš proudí, vyprávění bloudí. Pravda, nebo lež? Nabídni si, představ se mi…Vnímavý módní poetický oheň otevřeně plaché ženskosti, brilantnost nitra emocí, neovladatelná oddanost příležitosti, zaslíbení nahoty v orgastickém obřadu třinácté komnaty. Čarovná slast. Teď a tady. Zavoní, zaroní. Poprvé, naposledy. Už svítá. Opouštíme hotelové končiny. Děkuji Ti za tvůj čas. Letní slunovrat rozhrnul dotek kouzel, zanechal onu identickou múzu meditace v nás. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, co si myslet, mé pocity byly asi jako na obrovském grafu, přičemž jednou jsem byla velmi mile překvapená a jindy jsem se zase dost nudila. A pořád jsem stoupala a zase klesala. Nevím no, je spoustu konverzačních filmů, které jsem ani nedokázala pořádně vnímat, či dokoukat, takže tohle dílo s velkými prvký ženského pokušení a sexuality trochu nadzvedlo tu ponurnost. 2,5 * ()

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Ten film má tak neskutečně nádhernou atmosféru a tak zvláštní konec, že je těžké to popsat, ale bohužel to bylo tak strašně dlouhé, že se to po prvních 45 minutách začalo až moc táhnout. Zkrátka na film, jehož děj se odehrává během jedné noci je těch 103 minut až moc. Doporučuji rozhodně sledovat v noci. ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Film se odehrává během jedné noci, kdy do hotelového pokoje v Římě přichází dvojice žen, které se krátce předtím seznámily. Jedna z nich je lesbička, druhá ne, přesto spolu stráví noc plnou vášně. Kromě dvou hlavních postav se objeví už jenom pikolík v několika málo až komických vstupech, kdy nabízí dámám splnění všech přání, svou účastí ve „trojce“ počínaje a erotickými pomůckami konče. Potěšeni budou zejména diváci-muži, jelikož obě ženy jsou poměrně pohledné a téměř celý film nahé. Jednotlivé vášnivé scénky jsou pak prostřídány dialogy, kdy si vzájemně vyprávějí o svých životech za vydatné pomoci internetového vyhledávače Bing. Od zprvu neuvěřitelných historek (milenka arabského šejka) pomalu dojdou až k pravdě, kdy pomalu odhalují svá rodinná tajemství, aby s přicházejícím ránem přišla katarze. Kdybych neviděla předchozí Medemovy filmy (naposled úžasnou Chaotickou Anu), možná bych dala i vyšší hodnocení, takhle se musím zastavit na třech hvězdách. Tímto filmem režisér svůj stín rozhodně nepřekročil. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama