Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po skončení snímku jsem měla hodně smíšené pocity. Na jednu stranu tu byly ty psychologické zamyšlení, na druhou erotické scény. Nakonec jsem ale došla k závěru, že ta psychika tu nebyla až tak hluboká a spíše, se jen režisér snažil z toho vymámit něco světového - podle mě se nepovedlo. To neznamená, že by se mi ale film nelíbil a rozhodně nelituju jeho zhlédnutí. Líbilo se mi hlavně vícejazykové zpracování - tyto filmy, kde se nemluví jen anglicky, jsou prostě skvělé a mám je ráda, protože jsou reálné, ne všichni totiž všude mluví anglicky a filmy, které se třeba odehrávají v Itálii nebo nevímkde, a mluví se v nich zásadně anglicky mě někdy dokážou značně iritovat. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemné romantické drama okořeněné špetkou erotična, které je ovšem velmi vkusně zpracované a tak krom zarytých puritánů asi nikoho nepobouří. Domnívám se, že kdyby se ze snímku odstřihl onen erotický a romantický element, tzn., že by z filmu zůstalo pouze konverzační drama, upadl by hodně rychle do zapomnění a jednalo by se o 107 minut nudy, byť přiznávám, že příběh a jeho vývoj u obou žen byl značně zajímavý. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nevedel som čo od tohto filmu čakať, napokon som však bol veľmi milo prekvapený. Priateľské náhodné stretnutie Alby a Nataše sa napriek počiatočným tajnostiam a záhadnými rozhovormi mení v silnú náklonnosť. Rád by som vyzdvihol úžasný zmysel pre detail, malebnosť a umeleckú symboliku, a tiež príznačné skladby Russian Red (najmä Loving Strangers), ktoré ešte viac vyzdvihli celú atmosféru tohto zaujímavého snímku. A čo hodnotím ako mínus je asi tá prehnaná nahota, ktorá sa v podstate tiahne celým filmom - nieže by Elena Anaya a Nataša Yarovenko neboli dosť príťažlivé (práve naopak - až príliš), ale tomuto filmu to trošku ubralo na tom celkovom dojme... Ale aj tak, výborné! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Víte, kde můžete zažít jeden z nejhezčích východů slunce na světě? V nejkrásnějším městě na světě (na tom trvám) ,na jedné terae jednoho hotelového pokoje s krásnými obrazy, kam se uchýlily dvě ženy, které se předtím nikdy neviděly.Hmmm...a to bylo to zvláštní.Porozumění, fantazie, erotika, sex,nadšení,lži i zklamání.Skvělá hudba, ale víc jak tři hvězdy to nebude, nemůžu si pomoci:-) ()

janeke odpad!

všechny recenze uživatele

veru, nie je za čo tu naškrabať ani jednu hviezdu. tak nejako to asi dopadne, keď si rejža myslí, že stačí napchať do postele dve holé, športovo založené občianky a isto z toho dačo bude, aj keby sa len mali potácať od nezmyslu ku volovine a nazad. sľubný lesbický materiál spackali aj herečky, ja som im naopak neverila ani nos medzi očami. (napríklad s takým švédskym variantom tejto témy - Kyss mig - sa to nedá porovnať..) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama