Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po skončení snímku jsem měla hodně smíšené pocity. Na jednu stranu tu byly ty psychologické zamyšlení, na druhou erotické scény. Nakonec jsem ale došla k závěru, že ta psychika tu nebyla až tak hluboká a spíše, se jen režisér snažil z toho vymámit něco světového - podle mě se nepovedlo. To neznamená, že by se mi ale film nelíbil a rozhodně nelituju jeho zhlédnutí. Líbilo se mi hlavně vícejazykové zpracování - tyto filmy, kde se nemluví jen anglicky, jsou prostě skvělé a mám je ráda, protože jsou reálné, ne všichni totiž všude mluví anglicky a filmy, které se třeba odehrávají v Itálii nebo nevímkde, a mluví se v nich zásadně anglicky mě někdy dokážou značně iritovat. ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Film se odehrává během jedné noci, kdy do hotelového pokoje v Římě přichází dvojice žen, které se krátce předtím seznámily. Jedna z nich je lesbička, druhá ne, přesto spolu stráví noc plnou vášně. Kromě dvou hlavních postav se objeví už jenom pikolík v několika málo až komických vstupech, kdy nabízí dámám splnění všech přání, svou účastí ve „trojce“ počínaje a erotickými pomůckami konče. Potěšeni budou zejména diváci-muži, jelikož obě ženy jsou poměrně pohledné a téměř celý film nahé. Jednotlivé vášnivé scénky jsou pak prostřídány dialogy, kdy si vzájemně vyprávějí o svých životech za vydatné pomoci internetového vyhledávače Bing. Od zprvu neuvěřitelných historek (milenka arabského šejka) pomalu dojdou až k pravdě, kdy pomalu odhalují svá rodinná tajemství, aby s přicházejícím ránem přišla katarze. Kdybych neviděla předchozí Medemovy filmy (naposled úžasnou Chaotickou Anu), možná bych dala i vyšší hodnocení, takhle se musím zastavit na třech hvězdách. Tímto filmem režisér svůj stín rozhodně nepřekročil. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Abych nezapomněl, hudba v tomto filmu není nijak objevná ale je od Jocelyn Pook, proslavené v posledním Kubrickově díle Eyes Wide Shut. Hóódně rychle jsem si sháněl soundtrack. Když jsem v lesbické konverzačce slyšel příběh o šejkovi, chtěl jsem to tradičně vypnout. Pak si říkám Medeme, Medeme něco dobrého z tebe přece musí vylézt. A vylezlo. Netradiční drama dvou žen, které převážně vystupují nahé. Jedna lesba je a druhá má tuto zkušenost poprvé. Medem to vymakal tak, že Alba je skutečně hispánka a Nataša skutečně ruska. Kamera opravdu skvělá. Holky jsou tam pořád nahatý a strkají si prsty do vaginy. Film ale nevyznívá nijak pornograficky. Medem citlivě tlačí na pilu inteligentních heterosexuálů. Chlapi neblbněte, tohle se fakt mohlo stát.....A vydržte do závěru-nechci spojlerovat ale závěr není tragický ani šťastný-je reálný. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Sledováno uprostřed noci... V naprosté tichosti a se zatajeným dechem... Noc v hotelovém pokoji s dvěma ženami... Osudové, emoční, dotykové, povznášející i uzemňující obrazy a scény. Snímání detailů, tóny hudby a písní, světlo a stíny, slova a gesta... to všechno způsobovalo, že bych chvilkami klidně přísahal, že tento film působí i na víc smyslů než jen na dva. Cítil jsem totiž vůni hotelového prostěradla, vlhkost pokojové koupelny, svěžest ranního vánku nad italskou metropolí, slanost ženských slz a zvonivou rezonanci ve vlastní hrudi. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ono 109ti minutový záběr na dvě nahé slečny a občasným vpádem jednoho "gaye" může působit dobře. Ovšem, tohle je film nefilm. Film, ve kterém jde o hodně a zároven tam nejde o nic. Film, ve kterém jsou herecké výkony skvělé a zároven špatné. Tady si opravdu přijdou na své jen Medemovi fanoušci. Takhle ztupělou hovadinu jsem vážně nečekal. A že nahota vytáhne film do nejvyšších pozic ? Kdeže, pouze mě přinutí přidat hvězdu navíc, za odvahu a striktnost hlavních představitelek. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama