Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

meave 

všechny recenze uživatele

Láska, sex a renesancia v jednej izbe v Ríme. Krátky útek z reality podfarbený skvelou hudbou, ktorá pomohla vytvoriť atmosféru a pridala jednu celú hviezdičku. Lebo milovanie mi pri nej nepripadalo obscénne a pomaly plynúce obrázky ma nezabíjali nudou. Bolo to ako pomaly plynúca erotická báseň s náznakom epiky. Len taká ľahká a trochu smutná... ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Přetrpěl jsem to až do konce v bláhové naději, že se objeví NĚCO, co by mi ozřejmilo, čím si tahle kokotina, vlastně spíš pochvovina, zasloužila uvedení na ČT art, od kteréhožto programu divák tak nějak automaticky očekává vyšší level. Nedočkal jsem se. Čím tedy? Že by o tom rozhodlo jméno režiséra? Ale ani umělec formátu Julia Medema nedokázal pozvednout tento nudný film s trapnou zápletkou a trapnými dialogy. Není tu dokonce ani bůhvíjaká estetická kvalita ve výtvarném podání ženské nahoty. Jsem hodně velkorysý, když dávám slabší dvě hvězdičky. A zároveň si říkám, že lepší je poctivé a řemeslně kvalitní porno, které nepředstírá umělecké ambice. -------- V titulcích filmu uvedeno: rok výroby 2009. ()

Reklama

Stanley 

všechny recenze uživatele

Sledováno uprostřed noci... V naprosté tichosti a se zatajeným dechem... Noc v hotelovém pokoji s dvěma ženami... Osudové, emoční, dotykové, povznášející i uzemňující obrazy a scény. Snímání detailů, tóny hudby a písní, světlo a stíny, slova a gesta... to všechno způsobovalo, že bych chvilkami klidně přísahal, že tento film působí i na víc smyslů než jen na dva. Cítil jsem totiž vůni hotelového prostěradla, vlhkost pokojové koupelny, svěžest ranního vánku nad italskou metropolí, slanost ženských slz a zvonivou rezonanci ve vlastní hrudi. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po skončení snímku jsem měla hodně smíšené pocity. Na jednu stranu tu byly ty psychologické zamyšlení, na druhou erotické scény. Nakonec jsem ale došla k závěru, že ta psychika tu nebyla až tak hluboká a spíše, se jen režisér snažil z toho vymámit něco světového - podle mě se nepovedlo. To neznamená, že by se mi ale film nelíbil a rozhodně nelituju jeho zhlédnutí. Líbilo se mi hlavně vícejazykové zpracování - tyto filmy, kde se nemluví jen anglicky, jsou prostě skvělé a mám je ráda, protože jsou reálné, ne všichni totiž všude mluví anglicky a filmy, které se třeba odehrávají v Itálii nebo nevímkde, a mluví se v nich zásadně anglicky mě někdy dokážou značně iritovat. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

20.2.2011 ~ Rádoby umělecké, rádoby dráždivé, rádoby psychologické. Jinak ale absolutně o ničem. ~ V Římě se kdesi na večírku nebo na baru potkávají dvě mladé ženy. Jedna (Španělka) druhou (Ruska) pozve k sobě na hotelový pokoj, kde se obě lépe poznávají, a to doslova. Jedna druhé vypráví svůj životní příběh, svoje touhy i prokletí, ale jedna druhé stále lže a jak se mezi nimi tenhle noční vztah vyvíjí a prohlubuje, je jedna ke druhé upřímnější a svůj životní příběh stále více přibližuje pravdě. Jedna druhou ale také přitahuje a tak si chvíle mezi vyléváním mysli a srdíčka vyplňují sexuálními hrátkami. ~ A to je celé. Plky o jejich životě nejsou zajímavé, ale ne proto, že by to bylo nudné, ale protože je to jen důvod, jak nahnat dvě mladé hezké nahé herečky do jedné postele. Záběry na jejich tělesné křivky míšené se záběry maleb na zdech a stropě mají navodit umělecké dílo, ale je to jen důvod, jak protáhnout plkání a odůvodnit záběry kamery. ~ Holky si možná užily, štáb taky, ale divákovi se nedostalo ani zajímavého filmu a ani koukatelného softporna. A tak mi nějak uniká důvod, proč to přesně vzniklo, když z toho nic nebylo. ~ 1,5* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama