Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Můj největší divácký omyl. Není to snad vyloženě "odpad", ale nenalézám nic, za co bych mohl dát hvězdičku. V tom filmu není nic, ale prostě vůbec nic. Erotika, myšlenka, sdělení, pocit, výraz, nálada, osoba - nic. Totiž, pravděpodobně to tam je, když to tam tolik diváků vidí. A to mě děsí. Počáteční rozpačité jiskření bylo ještě sympatickým příslibem "porna s lidskou tváří", ale pak jsem celou dobu hleděl jen na přiblblou bezkrevnou propagaci lásky a porozumění mezi evropskými národy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

O čem tenhle snímek vlastně je? O tom, že je možné natočit film, který obsahuje lesbické scény? Pokud ano, tak to jde dobře, v pornu je toho plno. Chtěl snad snímek něco říct? Pokud ano, tak mně to prostě nesdělil, já jsem jen sledoval, jak minuty ubíhají a neděje se zde nic, co by mě zajímalo. Ano, vizuálně hezké, ale prázdné. ()

Reklama

Stanley 

všechny recenze uživatele

Sledováno uprostřed noci... V naprosté tichosti a se zatajeným dechem... Noc v hotelovém pokoji s dvěma ženami... Osudové, emoční, dotykové, povznášející i uzemňující obrazy a scény. Snímání detailů, tóny hudby a písní, světlo a stíny, slova a gesta... to všechno způsobovalo, že bych chvilkami klidně přísahal, že tento film působí i na víc smyslů než jen na dva. Cítil jsem totiž vůni hotelového prostěradla, vlhkost pokojové koupelny, svěžest ranního vánku nad italskou metropolí, slanost ženských slz a zvonivou rezonanci ve vlastní hrudi. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Jestli se na to chcete podívat jenom kvůli těm kočkám, tak si radši pusťte porno. Tohle je bohužel docela o ničem. Všechny zápletky jsou jenom o tom, odkud a kdo skutečně ty ženy jsou. Takže celou dobu vypráví svůj „nudný“ život. Ještě že ty herečky jsou atraktivní. A ta hudba taky hodně stojí za to, až jsem se divil. Každopádně až si budete chtít někdy pohonit a u toho poslouchat příběhy, tak je film pro vás. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Docela rozpačité pocity. Ono je to natočené technicky dokonale, parádní kamera, hudba, barvy a celkové nasvícení záběrů-radost pohledět. Zároven je však celý film hrozně prázdný, opravdu to neobsahuje nic víc než dva ženské jazyky a jednu místnost. A ta typická tajemná atmosféra třeba ze Zrzavé veverky je fuč, což je veliká škoda. Od Medema mě tak povrchní a plochý film hodně zklamal. Tři a půl hvězdy. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama