Reklama

Reklama

Kůň pro Winky 2

  • Česko Kde je kůň Winky? (více)

Obsahy(1)

Svatý Mikuláš se vrátil zpátky do Španělska. Než se do roka znovu objeví, holčička Winky se má postarat o jeho koně Ameriga. Učí se jezdit na poníkovi jménem Naf-Naf a tetička Cor a strýček Siem jí vysvětlují vše, co sami vědí o chovu koní. Winky miluje jízdu na Naf-Nafovi, ale touží projet se na Amerigovi. Strýc a teta jí to však nechtějí dovolit a tvrdí, že kůň je příliš velký. Winky se s tím nedokáže smířit. Doma ji čeká překvapení – její maminka čeká miminko. Myšlenka na malou sestřičku nebo bratříčka se Winky líbí, ale má z toho také trochu divný pocit. Věci se ještě více zkomplikují, když její maminku kvůli vysokému tlaku hospitalizují. Winky se zdá, že ji všichni opustili, ale naštěstí je tu Amerigo. Tak moc ráda by se na něm projela! Jednoho dne ovšem Amerigo uteče. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Rathe 

všechny recenze uživatele

Tak 2. díl je ještě horší než první. Nejenže se kamarádka raději odstěhovala, ale maminka se také vykašlala na učení holandštiny a raději se vrhla na to, že prostě bude mluvit v cizí zemi po svém. Ba dokonce už na ni přišlo i zapomínání holandštiny. Scénář je ještě děravější, holčina ještě mnohem víc nesympatická. Ale hlavně, že zůstala ta nejhorší postava z celého filmu - netalentovaná učitelka. A když je Holandsko tak multikulturní, proč tam ještě nepřihodit potomka indiánů Velkého Býka, který je "strašně vtipný" a vymyslel nejlepší přezdívku pro svého psa (chudák). No, já vlastně ani nevím, co jsem od toho měl čekat ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale videl som len túto dvojku a nie jednotku, takže nemôžem hodnotiť, ako sa navzájom od seba líšia. Ale táto ma svojím spôsobom bavila. Je to všetko také strašne milé a nevinné. No viac, ako 2 hviezdy tomu dať nemôžem. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Winky poznává, že ani narozeninový dárek neznamená definitivní štěstí, a tak dál píše svá přání Mikulášovi. Deníkové záznamy jsou pěkným odrazem Winkyna nitra. Jednoduchá konfrontace světa přistěhovalců: Winky pomáhá rodičům, působí i jako překladatelka u lékaře; musí se vyrovnat s příchodem sourozence a ve škole přijímá nového kamaráda - indiána, se kterým ji spojuje symbol koně. Zajímavě podané i téma odpuštění. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama