Reklama

Reklama

Afterworld

(seriál)
  • USA Afterworld
všechny plakáty

Obsahy(1)

Russell Shoemaker, reklamní manažer, který je na služební cestě v New Yorku, se ráno probudí v hotelovém pokoji a zjišťuje, že globální katastrofa vymazala ze světa všechny projevy života. Když objeví pár dalších lidí, kteří přežili, vydává se na drásavou cestu napříč Spojenými státy s nadějí, že jeho žena a dcera jsou také naživu. Na své pouti, při níž pomůže mnoha lidem, se Russell Shoemaker stává symbolem naděje, moderním superhrdinou, jehož příjezd dychtivě očekává zbytek těch, kteří apokalypsu přežili. Je to odyssea, při níž muž musí znovu najít sebedůvěru a optimismus. Tento thriller, který je částečně obrazový román, částečně filmové vyprávění a částečně drama pro hlavní vysílací čas, strhne diváky po celém světě pomocí mobilu, on-line i rádia. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zbytečně zdlouhavé a podivně animované, i když to má své kouzlo,v po třech minutách dlouhých dílech se těžko objevuje... ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Animace neanimace. Hmm, jak z chytré horákyně. Kupodivu se mi seriál po grafické stránce líbí a námět je zajímavý. Někdy se Afterworld budu muset podívat od začátku díl po díle na axn.cz. ()

Toyotomi 

všechny recenze uživatele

Animace je hrozná (dvě hvězdy dolů). Také je to místy až moc zdlouhavé, ale přes to se jde přenést. Ve výsledku je to lepší spíš k poslechu než ke koukání. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Nápad je dobrý (post apokalypsy já rád) jen provedení je značně nedormrlé. O animaci se ani nedá mluvit, jelikož je to vlastně jen poskládání pár obrázků za sebou, které kolikrát na sebe ani pořádně nenavazují. Nejvíc mě rozčiluje jak hlavní hrdina něco vypráví a všude má stejný výraz a neotvírá kvůli statickému obrazu pusu. Myslím si, že kdyby si s tím autoři trochu více vyhráli a vypilovali scénář, mohlo by jít o velmi zajímavý počin. Takhle to spíš vypadá, jako když se někdo nudil v hodině počítačů při lekci PowerPointu. ()

Reklama

Reklama