Mighty Boosh Live, The (video film)
Komedie
Velká Británie, 2006
Flipper
Keďže sa všetko odohráva live a na pódiu musí Barratt a Fielding ukázať čo v nich naozaj je a príjemne prekvapia. 2 hodinová show nudí oveľa menej ako niekedy trápne miesta v seriály. Aj keď niektoré vtipky som už v seriály videl, nikdy nezaškodí, ak sa z nich zasmejete ešte raz s Brixtonským obecenstvom.(6.8.2008)
Martinibaby
Perfektní 'vyvrcholení' seriálu, viděla jsem to tak stokrát (hlavně teda proto, že jsem k tomu tvořila titulky :), ale pokaždé jsem se smála tak, že jsem padala ze židle. Boosh crew je naživo snad ještě dokonalejší, než v samotných dílech seriálu, takže pokud se vám líbil, okamžitě se podívejte na liveshow! :) Ne, vážně, bežte, hned! I am doctor Henry Jay Sexually Frustrated Puppet Fucker! Yes, that's my name, I believe it's German. :)))(15.11.2009)
Des2
Naživo je to snad ještě lepší než seriál!!! Nevím, co chválit dřív. Parádní vtípky (je úplně jedno, že některé se už objevily v seriálu), dokonalá pětice herců, dostatečně potrhlý příběh s mnoha zvraty... Ne, nebudu se v tom pitvat, je to prostě úžasný.(25.8.2008)
Splasher
Jestli nato uvidíte koukat ňákýho malýho prcka, tak mu radši zacpěte uši. Protože ten Cockney fella (Hitcher) je vážně Pure EVIL.(4.3.2010)
MrPierc
Seriál měl co nabídnout, ale tohle vystoupení jen recykluje díly seriálu. Je to tahaná nudle z nosu. Ovšem Julian Barratt je jazzový řízek, který mne držel u monitoru, jeho košile a ironické hlášky mluvené s gracií jsou naživo ještě lepší.(29.1.2010)
svačinka
občas perly, občas ne...čekal jsem víc. Seriál jsem neviděl.(18.7.2010)
Saj
Pátá hvězdička je za Boba, protože ten mě naprosto rozsekal(4.3.2010)
Meleth
skvělé, úžasné, šílené, dokonalé... mnohem lepší než samotný seriál!(25.3.2009)
stephano
Naprostý skvost, viděl jsem po serii a musím uznat že na živo je to ještě lepší, celý Brixton na nohách tancuje na Love games. "Ano je to tak....šukám pahýly.....celá šou se měla jmenovat Mocní pahýlošukači ...ale neprošlo to v BBC 3"(5.5.2009)
killingminds
Seriál na speedu. Hoši si na pódiu dovolí dělat a říkat věci, který jim do televize nepustí. A taky to tak vypadá. Vince je divnější, Howard depresivnější, Naboo záhadnější, Fossil úchylnější a Bollo ukecanější. Tahle show se musí vidět. Učitě jsem to viděl už tak dvacetkrát a ještě se mi nestalo, že bych se nesmál.(26.12.2011)
cabaday24
Howard Moon (Julian Barratt), Bollo (Dave Brown), Naboo the Enigma (Michael Fielding), Vince Noir (Noel Fielding), Bob Fossil (Rich Fulcher). genialni(16.2.2010)
J.M.Kubik
První shlédnutí bylo trošku zklamáním, jelikož tvůrci z drtivé většiny čerpají ze seriálu, ale i tak jsem se setsakramentsky bavil, a nakonec jsem si tenhle živák i docela oblíbil.(10.3.2011)
Související
- Mighty Boosh Live: Future Sailors Tour, The (video film) (2009)
- Mighty Boosh (TV seriál) (2004)
Podobné
- Noel Fielding's Luxury Comedy (TV seriál) (2012)