Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Tak vraj bude aj Sex v meste 3. Ale nechápem načo idú točiť Sex v meste 3 po 30 rokoch, ked pokračovanie už bolo dávno natočené a volalo sa to Babovresky. :-) 

waits

waits (hodnocení, recenze)

Vydatna diskuse. Nektere divacky si nevsimly, ze jsou na filmovem foru a film je pro ne atraktivni proto, ze bud vydelavaji nad prumer a citi se jako new yorska ctyrka nebo se aspon chteji na nejaky kuxus divat bez dalsich naroku na dej, myslenku, humor..anebo aspon absenci nedustojne trapnosti.

Caskett

Caskett (hodnocení, recenze)

Včera jsem po dlouhé době film znova viděla a musím uznat, že je to horší než jsem si pamatovala. Zastydlé padesátnice, které se chovají jako třináctky... Absolutně nelogické (pseudo)problémy, aby bylo aspoň o čem točit... seriál jsem milovala, ale tenkrát mi bylo přes dvacet a tomu věku opravdu tyhle "problémy" jakž takž odpovídaly :-)... ale bavit se i po dalších 20 letech jenom o oblečení mi příjde málo... problémy Carrie, která opravdu nemá pro co žít a tak řeší televizi v ložnici a kam se dá jít večer jíst... za všechny ty roky, ty "pracovní úspěchy", vlastní spokojený život a přesto neustálé pubertální nízké sebevědomí, které je třeba ve dne v noci řešit s kamarádkami... neustále labilní Charlotte, která se marně snaží celá léta o dokonalost... Samantha, která působí mimo "svůj revír" jako absolutní burantka... jediným aspoň trochu reálným člověkem zůstává Miranda, která přináší vždy něco nového a svou postavu někam posunuje... Proboha, snad nebude ještě i třetí díl! Tvůrci už ze sentimentu nemají soudnost.

 (hodnocení, recenze)

Jasně, už to není jako první díl, ale po shlédnutí poduhé, sem si pokračování docela oblíbil. Místy je film až kyčovitě přeplácaný až to do očí bije, kouzlo Středního východu, místní hotel, poušť, šaty atd. Děj šel trochu stranou, ale pořád je to náš starý dobrý Sex ve městě se zajímavou módou a kulisami. Kdyby bylo pokračování ani bych se nezlobil, ale prosím vrátit děj. Fanoušky určitě nezklame a když tak si to pusťte podruhé a bude se vám to líbit.

jacksparrow2

jacksparrow2 (hodnocení, recenze)

Prepáčte, ale musím pochváliť tento film. Keď som išiel pozerať 1-ku, tak som sa pýtal sám seba, čo môže byť zaujímavé na starších ženách, ktoré sa snažia držať krok s mladými. Ten film je proste pravdivý. Tie ženy hrajú samy seba, preto je to tak dobré. Sú tam nezabudnuteľné scény, napríklad tá s tými kondómami, o ktorých sa bude ešte dlho hovoriť. Kim Cattrall je skvelá.

Phoenix999

Phoenix999 (hodnocení, recenze)

Nic horšího jsem dlouho neviděla, otřesný blábol, příšerní maskéři, odfláknuté záběry, kostymérka na dlouhém tripu. Předpokládám, že celý film je jedno velké reklamní sponzorství, které to celé zaplatilo. Být kteroukoli ze slavné Sexčtyřky, stydím se za učinkovaní v tomhle stupidním reklamním kousku do konce života.

ZOUi

ZOUi (hodnocení, recenze)

-ah jaj, serial síce patril -a ešte patrí- k mojim obľúbeným ale toto je proste ako "Prci prcičky" verzia pre ženské v menopauze. fuuuh, tasteless explosion

Axineya

Axineya (hodnocení, recenze)

Spousta krásných borců a hezkých hadrů lahodících oku a k tomu příjemný humor. Prostě babskej film 4*

Evandulik

Evandulik (hodnocení, recenze)

škoda, že som ho zmeškala u nás v kine..rada by som vedela, či tie odpady nedávate len z recesie

pecisss

pecisss (hodnocení, recenze)

hruza des,najake nafoukane stare bohate panicky neni nikdo zvedavej,hnuj

PeraWery

PeraWery (hodnocení, recenze)

Jestliže se mi první film líbil tak mohu s klidem říct, že až na pár světlých okamžiků, kdy jsem se zasmála vtipné scénce, byl tenhle druhý díl o ničem. Děj byl postavený na naprosto nereálné situaci a udělal ze 4 dospělých žen upištěné blbky, které se oblékaly od hadrů, které snad nemohl ani nikdo normální navrhnout.......takže když jsem pak zpětně četla prognózy jak tenhle film zahýbe módním světem, tak jsem se opravdu musela zasmát protože ty hadry ve kterých tam chodily (až na jedny šaty) byly naprosto úděsné. Celkově se mi film moc nelíbil a 2 hvězdy dávám z čiré nostalgie k seriálu a za tu báječnou scénu s televizí v ložnici

Allex

Allex (hodnocení, recenze)

Nevidel som jednotku a preto hodnotim ze som sa pobavil na zenuskach a pokochal na luxuse.. kedze sa mi paci serial.. tak pridavam jednu hviezdicku navyse.. (na filme som bol ako druhom v ten vecer... zeby som uz bol unaveny..?!)

KvetinkaK

KvetinkaK (hodnocení, recenze)

Dnes jsme na filmečku byli k výročí seznámení s partnerem. Ale tak dlouho jsme se nenasmáli jako u tohoto filmu. Ano je občas malinko ze života partnerského vztahu, ale myslím si, že se jim povedl :)

yobailarine

yobailarine (hodnocení, recenze)

Musím dát 3 hvězdy! je to srdcovka a i když je děj o ničem, tak ty boty od Blahnika a šatičky od Diora za podívání fakt stojí!:)

Myrrha1

Myrrha1 (hodnocení, recenze)

Seriál byl super, první film jakštaš, ale tohle je až urážející. Ten film je jedna velká reklama a s vymýšlením děje si hlavu taky moc nelámali. Přišlo mi to křečovitě kýčovité. Osobně fakt nedoporučuji. Nebo na to aspoň nechoďte do kina, o nic nepřijdete.

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

To mi připomnělo: Otázka: Jaký si chceš kupovat notebook? Moje odpověď: Aby byl stříbrný, měl velký backspace a enter :)) My jsme prostě jiné, chlapi, smiřte se s tím :)) Takže mě se film líbit bude, nemám strach :)

durina

durina (hodnocení, recenze)

Na základě zdejších kritik se mi nechtělo moc jít do kina na tento film, náhodou jsem byla ve Floře a řekla si, proč si neudělat holčičí den? Kniha nebo kino? Vyhrálo kino a dobře jsem udělala, těch 146 uběhlo jako mžik. V sále převládal estrogen na 100 %, rozdávali se dárečky … Člověk si potřebuje občas přičichnout k luxusu, polahodit oku (Max Ryan je fakt kus chlapa) po tom co jsem celý den otravovala naše hochy z IT. Otázka zněla: jaká je nejlepší grafická karta na PC pro hraní aionu, mám vybrat dle barvy? Dostalo se mi odpovědi, to je složité, jaký máš procesor, monitor, a základní desku? Testosteron promine …..byla jsem naprosto ztracená. Opravdu to všechno potřebuji vědět? Není to od nich spíš sarkasmus, nebo léčka? V kině jsem se uvolnila, zasmála a spolu s Lizou Minnelli zazpívala Singe ladies od Beyonce. Avšak ani White Maybach 62S nevypadal tak špatně. Odpověď na otázku jakou grafickou kartu jsem nakonec vybrala? Můj nový favorit má krásný, velký, zlatý aktivní větrák a místo 256MB má výkon 1024MB. Líbí se mi název aktivní, dle mého názoru není vůbec hlučný, jak tvrdili hoši. Bonbonkem filmu jsou ale záběry z Maroka. Minulý rok jsem byla v Egyptě a poušti jsem úplně propadla. Tento rok tam určitě vyzkouším čtyřkolku.

Milwa

Milwa (hodnocení, recenze)

Není to nejhorší, ožily vzpomínky na seriál, ale místy jsem měla chuť dát Carrie dát do zubů, místy režižérovi, scénárista by taky zasloužil. Potěcha pro oko...ale už to nemá ten správný šmrnc!! Filmík pro velké bohaté děti...

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Konečně nějaký kladný ohlas :) Doufám, že mě jako fanynku seriálu to taky nezklame :)

Ivi06

Ivi06 (hodnocení, recenze)

Právě jsem se vrátila z premiéry a jsem unešená...holky prostě nezklamaly- opravdu bych na to klidně šla ještě jednou. Opravdu fantastický zážitek!!!

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Doporučuju zajít třeba na stránky pražského Slováče a mrknout na na zítřejší večerní rezervace filmu - je to hrozivé, tolik rezervací jsem neviděl od Avatara

Lew777

Lew777 (hodnocení, recenze)

Myslim si ze prva cast bola lepsie a bolo to dost dlhe az nudne ale tak dam ***

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

já jsem našel taky jednu vtipnou....oni uvažují nad trojkou :-DDDD

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Hm,hodnocení na IMDB je 3,3....vypadá to skutečně na propadák,ach jo:-(

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Začínám mít docela obavy, neb se celosvětově i od fandů seriálu rojí strašlivé kritiky. Mám se vůbec dívat? Jistě časem neodolám, ale do kina tentokrát asi nepůjdu. I když jednička byl film, co se musí vidět v kině...

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Nathalie: Chabá útěcha. :) Radši se poslušně vrátím k seriálu, než se trmácet do kina s nejasným výsledkem. :)

Nathalie

Nathalie (hodnocení, recenze)

Che, na mě nedej. Připadalo mi, že dobrá půlka sálu se u toho dobře bavila a smála. Já u celé Abu-Dabí části trpěla jak zvíře a říkala si, že tenhle film je nesestřelitelným argumentem pro odpůrce celého fenoménu SATC:)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Ajajajaj, dvě hvězdičky od Nathalie. Ajajaj. No, to zas projednou ušetřím za kino. :)

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Tofi:Ty jsi asi kouzelník,když hodnotíš ještě před jakoukoliv premiérou...

ElrondBig

ElrondBig (hodnocení, recenze)

Ale jo, trailer dobrý. borky ani nevypadaj zas tak staře jak ve skutečnosti jsou. Zajdu na to kvůli "National Geographic Maroko".

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Koukám, že Hollywood konečně našel tu správnou cílovku. Ty davy, co přišly na jedničku, Ženy v pokušení, Mamma Mia či Líbáš jako Bůh, přijdou zas a znova. Naplněné obchoďáky a multiplex za rohem. No není nic jednoduššího. Bude to hit, což ale nemění nic na tom, že se na to těším (Indyho cover verzi nevyjímaje).

ElrondBig

ElrondBig (hodnocení, recenze)

kdyby chodily v těch od Blahnika, jak vo tom v tom seriálu furt básněj, tak bych tu chtěl uvést jednu zajímavost, totiž že Manolo Blahnik je napůl Čech ( syn Čecha a Španělky).

Reklama

Reklama