Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Francie Silent Hill : Révélation 3D (více)
Trailer 1

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (553)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zjišťuju, že jsem PC hry nehrál ze stejného důvodu jako verbal, možná jsem jen o trochu větší romantik a tak jsem s děvčaty byl spíš venku nebo to možná nebylo přirozenou vlohou k romantice, ale naši ani její(ch) nám nedovolili si se sebou hrát doma a na hotely jsem tenkrát ještě neměl a nemám na ně do teď, zato mám auto, pořád krásný oči a umím to už o něco lépe ... No nic, vraťme se do Silent Hillu, byl jsem tam podruhé a znovu se mi tam líbilo. Chlapík s pyramidou na hlavě, který mne minule naprosto okouzlil měl tady třeba daleko víc prostoru ke své bohulibé, ops, blbost, satanolibé činnosti se svým sekáčem, do panoptika podivných monster přibyla další a nechyběly ani slepé sexy sestřičky s nožíky..bavil jsem se tímhle lunaparkem příšer a tak jako mi u prvního dílu nevadilo, že to není příliš děsivé, tak tady mi to nevadilo ještě o trochu víc. Čtyři hvězdy tady tedy nejsou z romantických důvodů jako u jedničky:) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDE JE NAŠE DCERA? PŘIJDOU JI HLEDAT, PROTOŽE JI POTŘEBUJÍ. NIKDY JIM NEDOVOL JI ODVÉST. PŘÍSAHEJ, ŽE JIM NEDOVOLÍŠ, ABY JI ODVEDLI“...... /// Chvilku mě sere, že jsem si nevosvěžil paměť, páč moc nechápu, co všechny ty monstra znamenaj (co asi, hrůzu maj nahnat kokote!). JE ROZDÍL MEZI SNY A REALITOU? Tady v tomhle místě (filmu) ne! Temnota si to sere kudy chce a PC hra je z toho cejtit až k sousedovi na půdu. (trošku mě sere, že nemám 3D verzi, abych mohl mávat a volat…. zapínám jen konverzi, ale je to na pikaču, nevolám a nemávám…ale naštěstí ani nikdo kolem). Všechno to nepůsobí nijak levně, dokonce se to snaží působivě sdělit něco… co je bohužel triviální. Ani vystrašit to nedokáže (což je s podivem, že takovej strašpytel jako já…). Škoda, páč prostředí se mi líbí. JE TO TVŮJ OSUD! Místo temnoty na mě sedla prázdnota. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám rád(a) svoji realitu. 2.) Mám nahráno. 3.) Thx za titule ,,ACIN“ a ,,AUGE“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja si nemuzu pomoct, ale rozhodne nemuzu kritizovat jako ostatni. Po prvnim dilu jsem od dvojky necekal zadnej ultimatni horor, na me to pusobi spis jak temny fantasy a presne to mi Bassett nabidnul. Dej je sice misty trochu nesmyslnej, obcas vykradacka prvniho dilu a nez se presunem do Silent Hillu uplyne zbytecne moc casu, o kterej sme pak ochuzeny v Silent Hillu, ale na to kaslat. Herci hrajou na horor slusne, vizualni stranka je perfektni, i kdyz tu oproti prvnimu dilu nejsou nejaky vyrazny inovace, furt je na co koukat, triky nikde nehaprujou a pro nejakou tu krvavou az nechutnou scenu nejde reziser daleko. Navic to casto pripomina myho oblibenyho Hellraisera, co se tyce demonu. Takze ja s timhle nemam sebemensi problem a muzu v klidu dat slusny 4*. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že vidieť tento film v plnej kino sále s ľuďmi, ktorí sa rehocú alebo sa viac medzi sebou bavia bol highlight tohto filmu. Jeden z filmov, kde absolútne nechápem myšlienkové pochody tvorcov, keď to zliepali dokopy, lebo výsledne je tu film tak príšerný, že ak by som bol v tíme tvorcov, nikdy by som nechcel, aby sa na ktorejkoľvek kópii objavilo moje meno. Kde s týmto začať? V prvom rade je nutné povedať, že nič v tomto filme nedáva zmysel. Ide sa z bodu A do bodu B, postava robí také rozhodnutie a jedno z druhým. Prvá polka filmu je maximálna nuda a nezáujem, lebo z toho urobia high school fim, ktorý je vám úplne ukradnutý a zrazu počas dňa začne mať Silent Hill vízie a všetko sa začne transformovať. Vyzerá to hnusne, dívať sa na to je utrpenie a ani to nijako nedesí, skôr vyzerá hlúpo. Originál vyzeral v temných časoch absolútne vizuálne fantasticky, no toto je hrozné, nechutné a viac odpudzujúce než zaujímavé. A potom druhá polka sa odohráva v Silent Hil, kde takisto nič nie je zaujímavé a pôsobí len ako keby ste pozerali na Youtube Let´s Play viac než čokoľvek iné. Herci sú podľa mňa úplne strašní a najmä postavy ktoré predstavujú sú mi úplne ukradnuté a asi by som bol radšej, keby ich zabili ešte na začiatku a ušetrili by sme si jeden sprostý film. Atmosféra filmu nefunguje, lebo nakoľko viete presne ako to bude pokračovať a najmä z faktu, že to pôsobí ako hlúpy let´s play sú scénky viac komické než desivé. Osobne som sa už dávno tak na filme nerehotal ako tu. Problém je, že toto má byť horor, nie filmová paródia. Plus neviem ani ako sa to spája s originál filmom z roku 2006, nič nedáva zmysel, vysvetlenia sú úplne mimo, je to film, ktorý je podľa mňa len jedno - Utrpenie od začiatku až do konca a najradšej by som ho nakopal do zadku. Do mojej osobnej TOP 10 najhorších filmov, čo som kedy v živote videl. V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 9. mieste ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jelikož měl první "Silent Hill" úspěch a navíc je natočen na motivy videohry, dalo se očekávat, že pokračování bude nevyhnutelné a ve své podstatě se i dalo očekávat, že pokud se nestane zázrak, dopadne to špatně. Zázrak se nekoná, odvážného Ganse vystřídal rutinér J. Bassett a vše co fungovalo v prvním filmu nahrazuje tím, co v tematických filmech vidíme dnes a denně. První "Silent Hill" oplýval mimořádně hutnou atmosférou, která se v novodobých hororech prakticky nevidí a Gans se ani nebál přitlačit na pilu v podobě zobrazovaného násilí ale Bassett, prostě nemá to režisérské oko, jaké si daný film zaslouží a kazí co se dá. Atmosféra je zcela pryč a to i přesto, že se půlka filmu odehrává v prakticky totožných kulisách, jako v prvním "Silent Hillu" a vše je nahrazeno tuctovými lekačkami, příšernými herci, zmateným scénářem a celkovou neuvěřitelnou nudou, která je zde patrná po celou dobu sledování a to i přesto, že je druhý díl o půl hodiny kratší. Jestli půjde film ve šlépjejích stejnojmenné hry, čekají nás minimálně 2-3 pokračování ale pokud jejich kvalita bude takováhle, máme tu další "Saw". ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Scénář měl původně stejně jako v případě prvního dílu napsat Roger Avary. Kvůli řízení v opilosti a zranění člověka byl však odsouzen k jednomu roku odnětí svobody, čímž zastavil produkci celého filmu. Studio na podzim 2010 nakonec najalo M.J. Bassetta, aby napsal scénář a film režíroval. (Freshoun)
  • Přestože druhý díl hororové série byl v očích jak fanoušků, tak kritiků mnohem horší než jeho předchůdce, japonský vývojář videoher Konami uvedl, že přesně takhle si film podle své videohry představoval. (Beckett51)

Související novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (více)

Reklama

Reklama