Reklama

Reklama

Námořní průzkumnický sniper Joe Linwood (Ted DiBias) na nějaký čas odešel z práce, a tak se může připojit ke své manželce Robin (Lara Cox) a vycestovat s ní na slavnostní otevření luxusního pětihvězdičkového resortu na ostrově v jižních mořích. Jejich pohádková dovolená však brzy skončí, skupina místních povstalců totiž převezme kontrolu nad resortem a několik hostů, včetně Robin a majitele hotelu, vezme jako rukojmí. Zatímco vyjednávají o výkupném, vůdce rebelů začne postupem času vraždit rukojmí. A hodiny tikají. Joe bude muset vzít věci do svých rukou a pokusit se sám zachránit svou manželku a ostatní přeživší od jisté smrti. Příběh byl natočen v Thajském Phuketu a byl inspirován skutečnou událostí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (57)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

O něco málo lepší než první film. Více akce,víc realističtější,ale jinak je to klasický Béčko jak vyšitý se základní zápletkou hodně podobnou prvnímu dílu. A teď hlavní hvězda filmu, Ted DiBiase je další tupý a wrestler, který se snaží zviditelnit. Hrát neumí, akci předvádí strašnou a jelikož nemá asi ani ponětí,jak se rvou mariňáci (to ponětí neměl asi ani režisér a ani choreograf,pokud nějaký byl), tak veškeré souboje vypadají jako hospodské rvačky. Nevím proč si producenti myslí, že když nějaký wrestler dokáže bavit tupé americké publikum,co na wrestling chodí, tak že stejná osoba může hned hrát ve filmu. Jsem moc rád, že alespoň s The Rockem to klaplo. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mi tu chybí John Cena. Strašně jsem si na něj zvykl, ale DiBiase je taky frajer. Stejný jako první díl, krásná příroda, celkem dost akce. Jediný co mně štvalo byla kamera. Byl tu jeden ultimátní fight, kde Tedde předvádí svoje chmaty, z WWE (moje oblíbená scéna) - a právě tam se třásla kamera. Vadila mi ta akce v noci, skoro jsem nic neviděl, napětí je tu po celý film, rozjezd kratší, než v prvním díle, opět mnoho explozí, efektů, slizký záporáci a celkem jsem se bavil. Všechno se skládá prý, podle skutečné události, takže koukáte na to, co se fakt stalo a podle mně je to slušně natočené. Až na tu kameru nemám, co bych namítal. Hudba je fájn, jak říkám krásné prostředí, mnoho skvělých chmatů a tajfun, jménem: Ted DiBiase! No jinak za rok, u dalšího mariňáka! Už se nemůžu dočkat! 90% )) ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Death race 2 sa nedalo ani nič iné očakávať. Akcia správne dávkovaná, nesmrtelnosť hlavného hrdinu je samozrejmosťou, zrada a víťazstvo dobra nad zlom taktiež nechýbalo. Keď to mám porovnať s jednotkou, Cena ako herec mi viac vyhovoval aj keď dvojka má lepší dej a hlavne krajšiu výpravu. Takže dobrý B-čkový akčný videofilmík, ktorý neublíži a poteší oko krásnou scenériou. 2 z 5 ()

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

No....Už když jsem viděl Tada DiBiasiho, že má hrát roli, k terou v prvním díle ztvárnil nabušený John Cena, řekl jsem si že to nebude ono.A taky že ano.Celý film mi spíše přišel jako parodie na akční filmy.A terminátor v podání DiBiasiho.Kdy vedle něj vybouchne dynamit, poté ho zasypou balvany a on se po chvíli zvedne jako Arnie v podání T-101.Když film skončil vážně se mi ulevilo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Este horsie ako dost nudna jednotka. Vykradacka Die Hard. Len namiesto mrakodrapu tu mame nadherny ostrov. Je to sice celkom dost akcne, ale akcne sceny su dost stereotypne a nudne natocene, hlavny hrdina je totalne nezaujimavy, zaporaci nudny a dost casto sa to zbytocne berie strasne vazne. Najviac mi liezla na nervy totalne nevhodne zvolena hudba. Jedine plus pre mna predstavuje Lara Cox, ktoru bolo velmi prijemne vidiet po rokoch odkedy hrala v Skole zlomenych srdc. Je stale sexy. Je to sice lepsie ako nove Seagalovky, ale len o trochu. PS to Adrian: Skola zlomenych srdc je super, ale BH 90210 bolo lepsie ;-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Film je produkovaný spoločnosťou WWE films, ktorá plánuje vyrobiť 3 podobné snímky každý rok. (mysiak)
  • The Marine 2 je prvým projektom spoločnosti WWE Studios. (mysiak)
  • Príbeh je založený na skutočných udalostiach. (mysiak)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama