Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie tak zlé, ako sa tu väčšina horkokrvne dušuje. Príjemná rodinno detská komédia. Nemá to už ten prvotný šmrnc, ale stále je to zábava, ktorá nenadchne ani neurazí. Na jeden večer akurát. PS: experti, ktorý toto považujú za najnudnejší alebo najtrápnejší film, nevedia o čom je život a doporučujem pozrieť pár skutočných skvostov(Cable Guy, Son of the Mask), aby spoznali filmové peklo. ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto môže baviť iba najmenších do takého veku 6-7 rokov. A pre nich to bude zrejme pútavé- Chipmunkovia sú rozkošní(pre deti) a rozprávajú jemnučkým piskľavým hlasom (na ktorý mám po dopozeraní filmu alergiu). Ako málo stačí, keď chcete utŕžiť v kinách 440 miliónov. Čo tam potom, že celý film je absolútne dementný a z hľadiska deja alebo nejakého morálneho ponaučenia pre deti úplne o ničom. Pre toto s hodnotením nemôžem ísť ani na 1*, pretože takéto filmy ma urážajú len svojou existenciou. Jasný odpad! a ďalšie zhliadnutie by sa u mňa rovnalo sebapoškodzovaniu. 0% ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Chipmunkov v duchu jednotky, pričom jednotka sa mi pozdávala o niečo viac, aj keď tu už pribudli nové postavičky, no tie ma až tak nebrali. U mňa je to ale stále len šedý priemer v rámci žánru, nakoľko dej je moc klišé, je to zamerané naozaj primárne na deti a v prvom rade je to až príliš upišťané a bolia ma z toho uši. Takže slabé tri hviezdy. 50 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $219,614,612Tržby Celosvetovo $443,483,213Tržby za predaj DVD v USA $68,776,018 //počet predaných kusov 4,155,145 ║ Je to len prevarený príbehový vývar, ktorý je našťastie skoro neškodný, nenájdu sa tu žiadne výdatne otravné scénky čo by mohli otráviť, občas príde aj na nejakú tu vtipnú scénku, postavičky su roztomilé, graficky na slušnej úrovni, pesničky chytľavé a újde to rýchlejšie než by sa človek na tom mal šancu nejak viac nudiť. Veková kategória ktorá si to užije je tak do 8rokov. /videl v kine: 50%/ ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Typické pokračování které se snaží být akčnější, zábavnější a celkově lepší. Ale jak už bývá zvykem je to spíše na škodu. Lepším pokračováním se může pyšnit opravdu jen pár titulů, ale tento určitě ne. Když nemáš nápad na pokračování je tu jednoduchá rada, přidej tam ženský a je to. Nejvíc mě ale dostává označení Chipmunků televizí Nova jako "Megafilm" , to bych vraždil. Buď na Nově nikdy neviděli pořádný film, nebo je nálepka "Megafilm" jen reklama jak přilákat lidi. Jiné vysvětlení nevidim. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama