Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Recenze (173)

Cival 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za záchodovou vzpomínku na školní léta a za Theodorův neutuchající optimismus. Jeho fyziognomie se neokouká asi nikdy, radši mu dejte spin-off než potřetí snášet celou tuhle upištěnou (a nebezpečně se rozmnožující) bandu! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $219,614,612Tržby Celosvetovo $443,483,213Tržby za predaj DVD v USA $68,776,018 //počet predaných kusov 4,155,145 ║ Je to len prevarený príbehový vývar, ktorý je našťastie skoro neškodný, nenájdu sa tu žiadne výdatne otravné scénky čo by mohli otráviť, občas príde aj na nejakú tu vtipnú scénku, postavičky su roztomilé, graficky na slušnej úrovni, pesničky chytľavé a újde to rýchlejšie než by sa človek na tom mal šancu nejak viac nudiť. Veková kategória ktorá si to užije je tak do 8rokov. /videl v kine: 50%/ ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji, když se pořádají héliové párty. Tenké až pištivé hlásky vyvolávající výbuchy smíchu a po skončení bolest hlavy, která vybízí k plánování příští párty (dvojnásobné). A tak se pan režisér nechal inspiroval a udělal to, co musel :o) Zdvojnásobil Chipmanky :o) A tak jak jsem si je oblíbila v jedničce, ve dvojce se nic nezměnilo, jen se znásobily další objekty mé lásky. A tímto Vás prosím a žádám, pokud jste dali odpad jedničce, nezkoušejte ani pomyslet, že byste si dvojku pustili. Jinak pocítíte můj dvojnásobný vztek ;o) Dělám to pro Vaše dobro :o) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V rámci letošního roku spolu s Arthurem suverénně nejhorší film, přesto kupodivu o poznání snesitelnější, než úděsný první díl. Film směřuje od bodu A do bodu B a najde se v něm relativně uspokojivé množství momentů, které jsou skutečně zábavné. Čiperky jsou dokonce i relativně poslouchatelné. WTF momentů je pochopitelně stále nehezky mnoho (ředitelka skoly s vytetovanými Chipmunky na ruce, nebo dvaceti centimetrová veverka hrající americký fotbal), v rámci rodinného filmu mě ale tenhle squeqel i navzdory několika nechtěně úchylným momentům uráží mnohem méně, než jeho starší bráška. A Theodor je neuvěřitelně sladkej... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nebetyčně blbej film, až mě to uráží... Tohle je prostě průser, můj odhad je, že se to nebude líbit ani dětem. Hlavně když si k nevtipným vtipům a děsnému herectví všech herců připočtete slovensky dabované chipmunčice Čiperky, kterým prostě děti nebudou rozumět. ___ Není to tak, že bych projekci prostě proseděl - doslova jsem jí totiž protrpěl! Destilát těch nejpitomějších a nejohranějších klišé z dětských/teenagerských filmů, kde jsou ale v hlavních rolí vever...ehm, chipmunkové... To by ještě snad tak nevadilo, jenže ve filmu neni špetka ozvláštnění! Nulová invence a výše jmenovaná negativa tak spolehlivě snímek posílají snad ve všech světových recenzí do hodnocení pod 30% a já se jen modlím, aby nevzniklo třetí pokračování. Problém je, že Alvin a Chipmunkové je přes 50 let starý fenomén, který má především v USA stále ještě dost fanoušků, takže i přes naprosto dementní úroveň si na sebe tento film skoro určitě vydělá... Kdo ví, jestli se za dva roky "nedočkáme" Alvina 3. Nenechte se zmást reklamní masáží, toto je jeden z nejblbějších a nejzbytečnějších filmů roku! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě o něco zábavnější počin než novodobá jednička. Ale tak už to bývá, že tam, kam se přidá parta holek, zábava vzroste. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jediné, co se dá hodnotit kladně na tomto jinak nepovedeném pokračování, je slovenský dabing Chipmančič. Protože ty hlasy sami o sobě jsou "roztomilé", ale co teprve slovensky! :-) ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Místo tří chupatých kuliček jich teď máme šest, ale že by to filmu nějak pomohlo, to tedy moc ne. Být o mnoho let mladší, přidám... U mě za **! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Spievajúce veverice. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri veveričie samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Ufff, to už bolo na mňa naozaj veľa. Horko ťažko som to predýchal. * ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No, já z toho mám vážně dost :-D Tohle pokračování se mi z nejasných důvodů líbilo více než první díl. Sice zde byla spousta, ale opravdu spousta velice, ale opravdu velice laciných vtipů, ale i tak hodnotím, tak jak hodnotím. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Digitální veverky jsou zpátky ještě naivnější, blbější, upištěnější a nesnesitelnější. Jestli jsem jedničku proklínal, tak po tomhle úděsném pokračování bych jí dal snad i Oscara za nejlepší animák. To všechno, co bylo v jedničce k nesnesení je tady ještě dvakrát tak víc. Upištěné zpívání se přeneslo to stylu přezpívávání známých popových hitů, což se absolutně nedá poslouchat. Jason Lee navíc konečně pochopil, k jaký pitomosti se to chudák upsal, takže vyklidí brzo pole a jeho roli nahradí Zachari "Chuck" Levi, kterého mám ještě radši než Leeho. A taky se v tom trápí. Na tomhle se zkrátka nedá nic pochválit, s pištění vás začne bolet hlava po 2 minutách. Doplňte to totálním wtf československým dabingem a vyjde vám zrůdnost, kterou bych dítěti bych to nepustil ani za trest. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Dementní veverky podruhé: Tentokrát kýčovitý příběh dopadl o trochu lépe než jednička. Je to vlastně to samé co minule tak nemá cenu toho moc psát. Prostě je to zase zábavná jednohubka. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nevim co proti tomu filmu většina lidí má, je pravda, že bych si to asi nepustila, kdyby to nedávali v televizi, ale mě se to líbilo stejně jako jednička. Je to oddychovka, nad kterou prostě nesmíte přemýšlet a navíc zpívaj docela pěkný písničky. A za Theorodovu roztomilost bych snad mohla přidat dalších deset hvězdiček, ale budu se krotit a dám 3* ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že si celkem slušná jednička takhle nehorázně zkazila pověst. Alvin a Chipmunkové 2 nemá žádnou cílovou skupinu, na níž by se mohl zaměřit. Nemá pořádný příběh, postavy, písničky, po pravdě mě nenapadá nic kladného, KROMĚ! Kromě faktu, že vás vlastně ta návštěva kina zas tak moc nenaštve. Ano, jde o špatný film, ne ale nějak otravný či nepříjemně vlezlý. Nejedná se vyloženě o „čisté zlo“, jak tomu bývá u některých (obvykle českých) snímků. Neumřete u něj, což je záslužné. Akorát vás prostě nebude bavit. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film sme mali zapnutý v robote, pretože tri dievčatá, v ktorých obkolesení som sa nechtiac ocitol, to chceli vidieť a čuduj sa svete, parádne sa pri ňom bavili. Mali od 25 do 45 rokov a jedna dokonca vysokú školu. Špeciálne boli hotové z toho, akí sú tí Chipmunkovia zlatí a aký je ten dej príjemne nekomplikovaný. Čiže zo všetkého, z čoho mne bolo poriadne zle. Čisté peklo. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Ve dvojce mne přinejmenším tolik neiritovaly ty pitomé hlasy Chipmunků, neb jsme si na ně už docela zvykl. Jinak to jde dolů, i když ne moc, neb pod úroveň jedničky už není moc kam dál klesat... 0% ()

Reklama

Reklama