Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Proč vznikla dvojka? Protože jednička o předloňských Vánocích utržila ohromný balík peněz. Že by něco z toho producenti strčili na výrobu triků nebo scénáře? Kdeže! Zvláště vedle podobných škůdců, jakými bylo G-Force, vynikne slabá animační stránka. Scénář je úděsný,a co hůř, i ten zpěv je děsivý. Na konci dochází k hudebnímu meziškolnímu klání. Výkon Chipmunků mi ze všech zhlédnutých přišel nejslabší! (i když je pravda, že jedna holčina zpívala z playbacku původní náhravku Alicy Keys. To se to pak zpívá.) A dodal bych, že spoustou prvků je film docela perverzní (třeba Chiperky, které vrtí zadečky, a neustále opakování písně "..round round..") a nevím, jestli bylo moudré vytvořit česko-slovenský dabing. České děti se budou jen těžko chytat. ()

nogi odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu Chucka/tobyho (=Zachary Levi), mýho oblíbenýho herce, jak se k tomu mohl prpůjčit, jako jediný z živých herců tam má o něco větší roli a teda, románek "pro rodicče" aby se nenudili se moc nekonal -ach nééé, to byl trapas... Chudák dítě, co sedělo vedle mě, já se tam klepala hystrickym smíchem... Tak zoufalý to bylo... Nazačátku jsem myslela, dám jednu hvězdu jen kvůli Levimu, ale chyba lávky, druhá polovina filmu byla natolik WTF?! OMfG! ROFL!, že jsem prostě přehodnotila a dala odpad!... Jediné co stojí trochu za to je pár přezpívnných hitovek... xD Helium forever!!! xD ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu viditelný pokles kvality směrem dolů. Zároveň i fatální pokles věkové hranice, která se snad blíží k nule, poněvadž podobně dětinský film jsem dlouho neviděl. Jediná kladná hvezdička celého filmu spočívá ve skotačení Alvina a jeho kamarádů. Ostatní je děsně nelogická a nudná omáčka, která vaří stále to stejné dokola. Podobné filmy: Alvin I / G-Force [25%] ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jestli Vás opravdu zajímá, co si myslím o druhém filmovém dobrodružství veverkám příbuzných zpívajících hlodavců, tak si stačí otevřít stránku s jeho o dva roky mladším předchůdcem a přečíst si můj tehdejší komentář. Je slušností vůči divákům, nekopírovat předešlí příběh, ale ten kdo chipmunky number two dorazí až k závěrečným titulkům, stejnak nakonec přijde nato, že svým způsobem stejný je. Je to tak, dvojka je stejná jako jedničko a proto……………………………. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se stejně jako u jedničky. Veverky, nebo co to je za havěť, jsou roztomilý, zpívaj songy od 60. let (The Kinks v ůvodu) po současnost (Kate Perry jako debut chipgirls) a dělaj všechno pro to, aby se děti bavili (což byl záměr). Já jsem si sledování načasoval jako oddychovou podívanou ve 2 ráno v práci, abych si odpočinul od sepisování vyjádření pro inspekci ministerstva. A svůj úkol to splnilo. Uvolnilo mě to a mohl jsem pokračovat v práci. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama