Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Některé filmy vás zase jednou donutí přemýšlet o tom, proč. Proč se vlastně něco takového pořád točí? Copak byl první film takový úspěch? Dobře, přiznám, že jsem film "Alvin a Chipmunkové" snesl, ale abych se musel dívat na pokračování? Ne, to mě vážně zase tolik nedostalo. Jenže jsem se na film nakonec podíval. Nebudu říkat, že svého rozhodnutí lituji, ale film "Alvin a Chipmunkové 2" mě rozhodně nenadchnul. Trochu mi to připomíná plast. Hned vysvětlím. Koupíte si balení Coca-Coly, všech šest plastových lahví vypijete, pak je vyhodíte do žlutého kontejneru. Až si příště budete kupovat Pepsi, protože Coca-Cola došla, dostanete je v lahvích, které byly vyrobeny recyklací těch od Coca-Coly. Vypadá to stejně, ale nakonec dostanete něco jiného, trochu horšího. Rozdíl mezi prvními a druhými Chipmunky je jenom v tom, že jsou zde i Chipettky, tedy dívčí protějšky chlapeckých veverek. Je zde pořád pisklavé zpívání, což je asi pořád největší pozitivum. Jinak to vážně za nic nestojí. Asi jsem proti filmům, kde jsou herci s animovanými postavičkami, ale řekněte mi o nějakém dobrém, který následoval po "Králíkovi Rogerovi". Tenhle to rozhodně není. Jasonovi Leeovi přeji, aby konečně dostal nějakou pořádnou roli, která ukáže, že opravdu má komický potenciál. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/runaways-rok-jedna-nedotknutelni-johnny.html ()

banks47 

všechny recenze uživatele

Tak si tady pročítám vaše kometáře a nestačím se divit. Vrtalo mi to hlavou až do chvile než se mi pod ruku dostala nadabovaná verze!!! Která mi přijde víc než zkažená.... Český dabing doslova film drtí.. Je to sice pro děti ale z tohodle jim musí prasknout hlava!! Vždyť originalní hlasy jsou absolutně na jiné úrovni jak mentální tak akustické. Jinak to neni tak strasny takova jednoduchá jednorázová podívaná pro mladší diváky nebo jen pro ty méně náročne co si chtějí odpočinout od neustálého dění na filmovvé scéně. Česká verze odemě dostáva 1/5.. A ENG verze 4/5 protože nemůžu říct že by se mi to nelíbylo pořád to má svoje kouzlo a ty počty v dolarech které film vytěžil asi o něčem mluví... ()

Reklama

Nexty 

všechny recenze uživatele

Uff... Naprosto přesná demonstrace toho, jak ve většině případů dopadá pokračování prvního úspěšného filmu - děs a hrůza. To, že se v prvním díle vyskytli mluvící a zpívající chipmunkové - dobře, o tom film (pohádka) je. Ale druhý díl je výsměch fyzice i logice. Chipmunkové ve škole? Chipmunkové hrající americký fotbal? Chipmunkové řídící motorku a vrtulník? Co bude v dalším díle? Ovládnou chipmunkové Zemi ve vesmírných lodích a kolonizují lidstvo? Když už chtěli tvůrci tolik animovat v zasazení do reálného světa, mohli se trochu více držet alespoň základních logických pravidel (když už diváci dovolili chipmunkům mluvit a zpívat...). Podle mne jde o velmi uchvátané a nepovedené pokračovaní ve stylu - co nejvíc vydělat ze setrvačnosti úspěchu prvního dílu. Celý příběh je navíc velmi předvídatelný a konec vám bude jasný hned po úvodních 10 minutách filmu. Škoda... ()

Najlvin 

všechny recenze uživatele

A je to tady! Chipmunkové jsou zase zpět a v plné parádě to roztáčejí, možná ještě víc než minule. Ovšem tentokrát na to nejsou sami, protože se na scénu dostávají i populární Chipettky, které jsou už neodmyslitelnou součástí tohohle celosvětově uznávaného fenoménu. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se po celkem zdařilém restartu přidají k původnímu triu i ony. A že to řádně oživily! Nové vtípky, komické situace a především plno chipmunkovské muziky – tak to je další díl novodobé série těchto zpívajících chlupáčů. V jádru jde sice zase o prostý a předvídatelný děj, který nijak nepřekvapí, ovšem to filmu na zábavnosti rozhodně neubírá. Vlastě naopak – s ohledem na cílovou skupinu, pro kterou jsou tyto filmy určeny, jde o další poctivou porci zábavy, kterou vám jen tak žádný film nenabídne. A to i navzdory četné negativní kritice mnoha zdejších dospěláků, jež se opět poněkud neprávem dostavila stejně jako u prvního dílu. Vždyť už samotné jádro příběhu – poslat tři nezbedné Chipmunky do školy – je naprosto šílené a samo o sobě zaručuje pořádně ztřeštěnou podívanou. A to by jste nevěřili, co všechno lze ve škole zažít, obzvláště jste-li malý chipmunk… Stejně jako minule musím ocenit i český dabing, který je opět velmi povedený. Tentokrát ale pro změnu zpestřený rovněž roztomilou slovenštinou v podání okouzlujících Chipettek, kterým takové výrazné odlišení od zbytku postav neskutečně sedne! Cením si o toho, že herecké obsazení zůstalo stejné jako minule, neboť postavy se skvěle doplňují a popravdě si neumím moc představit, kdyby je měl hrát někdo jiný… Pokračování Chipmunků je zkrátka další příjemný film plný dobrých nápadů a svěžího humoru. Pokud nepatříte mezi příliš náročné diváky a hledáte něco nezávazného k pobavení, pak je pro vás tento snímek jasná volba. Na neobjektivní kritiku vůbec neberte ohled a s chutí si tento film vychutnejte. Nejlépe pak i rovnou se svými dětmi, které budou z filmu dozajista nadšené ;-) ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto môže baviť iba najmenších do takého veku 6-7 rokov. A pre nich to bude zrejme pútavé- Chipmunkovia sú rozkošní(pre deti) a rozprávajú jemnučkým piskľavým hlasom (na ktorý mám po dopozeraní filmu alergiu). Ako málo stačí, keď chcete utŕžiť v kinách 440 miliónov. Čo tam potom, že celý film je absolútne dementný a z hľadiska deja alebo nejakého morálneho ponaučenia pre deti úplne o ničom. Pre toto s hodnotením nemôžem ísť ani na 1*, pretože takéto filmy ma urážajú len svojou existenciou. Jasný odpad! a ďalšie zhliadnutie by sa u mňa rovnalo sebapoškodzovaniu. 0% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)

Reklama

Reklama