Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (865)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nehorázny náter. Namiesto napätia a tušenia hrozby z jednotky je tu brutálne tempo a "epickejšia" vízia apokalypsy. K tomu gejzír skvelých nápadov (vládne fór s ohňostrojovou raketou a záverečné prepínanie reality), oduševnení herci a hlavne brilantná technická stránka veci, ktorá "first person" filmy posúva na úplne iný level dokonalosti. Španieli absolútne vládnu. Pamätníkom osemdesiatkových klasík sa zrejme vynoria v pamäti Démoni 2. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdepak předloňské sněhy jsou. První díl měl nápad, napětí a velice nekompromisní strhující finále. Druhý díl již nemá čím překvapit a tyto trumfy v rukou tím pádem nedrží. Dalo se to přece jen očekávat. Jednička byla prostě po všech stránkách vyjímečná. Od tvůrců je určitě sympatické že se nesnaží udělat ze série [Rec] zombie vyvražďovačku. To by opravdu byla již notně převařená kaše. Sice nám do domu vpustí opět nějaké ty postavy, ale děj se začíná posunovat směrem k exorcismu. Tento fakt mě již tolik neděsil a postupně jsem si na něj zvyknul natolik že tentokráte žádné studené ruce, žádné vytřeštěné oči. Třetí díl z mého pohledu naprosto zbytečný. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem vyloženě nemiloval, ale zapůsobila. Stejným stylem (umně) natočená dvojka vůbec není odfláklá, ale přehnala to s akcí. Té je tu o dost víc než bylo nutno. Vlastně to celý působí jako jedna velká, roztřesená akce. Takže tím je zabitá většina lekaček, úplně mi chybělo nějaký větší budování napětí. Zápletka, ta asi o moc lepší být nemohla, škoda jen jedný blbosti - [možný SPOILER] těch mladistvých vetřelců [/SPOILER]. Těch ubrat a přidat trochu tápání v temnotách, mohlo být lépe... Přes všechnu kritiku ale solidní pokračování - zábava, příjemný prostředí, i trocha toho nechutna. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Sledováno (opět) v noci. Po přímočaré jedničce velký skok kupředu. Jakékoliv představování předcházejícího děje se nekoná a tvůrci nás rovnou vrhají do kůže zásahovky, jejíchž dějová linka má už od první sekundy tak monstrózní atmosféru, že by se dala porcovat motorovkou a podávat jako lahodný desert i těm nejotrlejším. Pohled z první osoby, příběh plný okultismu a mnohem nápaditější experimenty s kamerou jsou tentokrát hlavními tahouny na k smrti vyděšeného diváka. O to víc mne mrzí, že pětihvězdný pocit spolehlivě kazí nepodstatná linka s bandou retardovaných puberťáků. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsem se u jedničky moc nebála, tak nejen, že jsem se u dvojky nebála vůbec, ale co hůř, ani jsem se u ní nebavila. Kde se stala chyba si nejsem jistá. Snad v tom, že třesavá kamera na mě spíš než jako adrenalinový spouštěč působí jako uspávač. Taky mi vadilo, že nebyly lépe představeny postavy, dost mi splývaly dohromady (snad až na kněze). Možná se dá říct, že u takového filmu to není to hlavní, ale určitě by mě to bavilo víc, kdybych se o postavy bála. Takhle mi bylo celkem fuk co se komu stane. A pointa na konci mě dost zklamala. Pořád jsem ale zvědavá, co tvůrci vyvedou s trojkou. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • V celosvětových kinech film utržil 18,9 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • Většina záběrů byla natočena samotnými herci. Například speciální jednotky měly kamery na helmách a vytvořily tak podstatné množství záběrů. (KucC)
  • V davu před budovou se nenacházel ani jeden herec. (KucC)

Reklama

Reklama