Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 je síce kravina ale rozhodne zabaví. Kvalitatívny prepad je tu opäť hmatateľný a s béčkových vôd sa to potopilo do céčkových, s Asylumom zrovnateľných, vôd. Už to nie je ten kvalitný Hixploitation avšak sledovať bandu väzňov ako a snažia ujsť pred policajtmi a zdegenerovanými buranmi a pritom majú na chrbtoch naložené ťažké tašky plné peňazí mi prišlo škodoradostne smiešne. Škoda tých nechutných CGI efektov. možno by som prihodil o jednu hviezdu viac, nebolo to úplne na zahodenie. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 ve mně zanechal pachuť krve v ústech jelikož jsem si zubama prokousl spodní ret. S přehledem nejslabší díl prozatím pětidílné série. Máme tu jen jednoho z party a to Tří-prsťáka zbytek jel na dovolenou na Šumavu a vrátil se na cca posledních deset sekund filmu aby nám dali signál - my přijdem příště. Ok jsem tolerantní tvor ono věčné kuchání všeho živého unaví a člověk si musí mezi řezáním hlav a jedením očí dáchnout ale chyba byla že na tu dovolenou nejel i Tří-prsťák. Pak bychom totiž tento díl nemuseli my skalní fandové přetrpět. Co bylo špatně? Moment mrknu se do poznámek mám tu jedno slovo...aha...takže...VŠE. Proč tedy 2* ? Jedna za Tří-prsťákův palec a druhá za ukazováček a co nám zůstane? Správně milé děti zůstane nám vztyčený prostředníček který ukážu každému kdo mi řekne ať se na to mrknu znova. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|80%| Vida, další nenáročný a zábavný díl je tady. Jednička byla vážnější, dvojka děsně ujetá (oba filmy mě tedy bavily) a trojka je opět trochu vážnější, ale částečně vtipná a neskutečně zábavná. Úvod této trojky byl přímo boží. Parádní a ujeté vyvražďovačky. Scéna, kdy kanibalský vidlák pomocí pasti rozřízne svoji oběť na tři díly a pak se pustí do žraní – to prostě nemělo chybu. Po tomto úvodu dostane snímek trochu vážnější notu. Děj je teda pěkně vymyšlen. Útěk vězňů v lese a k tomu tam budou kanibalové. Hlášky trestanců typu: „Hej, ty zasranej hejkale z lesa, zabiju tě ty zmrde!“ To jsem přímo umíral smíchy. Samozřejmě, až tak ujeté jako dvojka to nebylo, bylo tu mnoho zajímavých úmrtí, různých potyček atd. Krvavé to bylo dost, ale ještě v rozumné míře. S touto sérií jsem nedávno začal a zatím si jí můžu jen a jen pochvalovat. První dva díly byly dobré, ty slabší 4* jsem jim dal. Ale tato trojka je zatím nejlepší. Něco by se tu doladit dalo, ale to jsou detaily. I jsem tu ucítil kvalitní režii, hudbu a i herci mě bavili. Finále mě až tak moc nezajímalo, nebylo pro mě podstatné, jak to dopadne, ale nevadí. Těším se na čtyřku. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

První dva díly Wrong Turn jsou skvělou a krvavou i černohumornou béčkovou zábavou, prostě se neberou vážně. Ve videotrojce chybí peníze a je to vidět, příšerné digitální triky kazí i to jediné, co by film mohlo jakžtakž zachraňovat od naprostého odpadu. Nicméně úplný závěr mne nakonec donutil udělit alespoň jednu hvězdu, obrovská škoda, že tahle brilantní tečka byla tím jediným, co se povedlo. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Keď sa väzni dostanú von z horiaceho autobusu, jednému z policajtov niekto hodí nôž do krku. Pri detailnom zábere vidno, že nôž je gumený a hýbe sa zo strany na stranu. (DJ Rocco iNc)
  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)
  • Autobus, ktorý viezol trestancov začal horieť, chytila sa nádrž a on vybuchol, avšak problém je v tom, že nafta, na ktorú jazdí autobus, neexploduje. (beso74)

Reklama

Reklama