Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo to robíš?“ – „Poriadok.“ Únavný, ťarbavý, nízkorozpočtový a rozťahaný video prequel, pôsobiaci dvojhodinovým dojmom, ktorý by si zaslúžil skôr 20%, ale keďže som videl stovky ešte oveľa nudnejších a hlúpejších hororov, dávam až 40%. Originál Nimróda Antala sa mi páčil (80%), pripadal mi pôsobivý od hercov cez atmosféru po napätie a snuff, ale toto je „klasická dvojka“. Dočerta, prequel. ()

lusa odpad!

všechny recenze uživatele

Každým jedným filmom, ktorý má kdesi v podtitule "begining" sa presviedčam, že to proste nemôže, naozaj nemôže byť dobré. Tento odpad je výsmechom celkom slušne spracovanej Vacancy No.1, nie je tu žiadne napätie, nič ma neprekvapilo, nenadchlo, nepopudilo, skrátka je to neúcta k môjmu voľnému času... Toto nemá s hororom nič spoločného. Fuj to :( ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech horší než jednička, ale pořád celkem slušná porce zábavy. Postavy mi nevadily a dá se i někomu fandit, ale stejně jsem měl celej film pocit, že to prostě jen vykrádá jedničku. Napětí je zde o hodně méně a ta stísněnost jedničky je pro mě osobně pryč. Každopádně věřím, že lidé, co neviděli jedničku budou hodnotit o hvězdu lépe, než lidé, co jedničku viděli, jelikož kdo jedničku neviděl, nemůže být lehce zklamán jako já, jelikož na rozdíl ode mě nebude čekat opět parádní dávku napětí a hutnou atmosféru. Já to však čekal, jenže se asi holt napětí s atmoškou ubytovaly v jiném motelu a díky tomu, se se mnou naprosto minuly a potkal jsem tak jen jednohubkové hororové béčko. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po celkem vydařené jedničce, přichází dvojka, která nám ukazuje události, které se odehrály před jedničkou a které také nastartovaly celé tyto "hrátky". A musím říct, že to je děs běs. Ani špetka logičnosti v tom není a pokud jde o samotný děj, tak ten stojí za starou belu. Napětí kazí tragické scény. Pěkná herečka, to bylo asi to jediný, co stálo za to. 25% ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré je približné na úrovni jednotky, možno o trochu lepšie. A to najmä preto, že sa tu nachádza viac postáv, čo robí film o niečo zaujímavejším oproti prvej časti. Inak film radím opäť medzi tie horšie, teda slabší priemer. Herecké výkony slabé, dejovo trochu nedomyslené a hororové scény zle natočené. /55%/ ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama