Reklama

Reklama

Svezte se na vlnách extrémního oceánského dobrodružství ve filmu Do hlubiny 2, ve kterém se z odvážných potápěčů Sebastiona (Chris Carmack) a Dani (Laura Vandervoort) nevědomky stávají dobrodruzi v ohrožení života, když výměnou za vysokou odměnu slibují své služby při potápěčské výpravě podél ostrovních útesů. Sebastion a Dani znají veškeré nástrahy zrádného havajského útesu do nejmenších detailů, ale v rukou svých nových klientů se oba ocitají v nebezpečí, které zásadně prověří jejich potápěčské dovednosti, lásku, sílu a vůli k životu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Letní dobrodružný snímek o potápění. Dějově s tím předchozím nemá společného vůbec nic. Jde si svou cestou a za použití nádherných podmořských scenérií, sytých barev, soundtracku v podobě aktuálních letních hitů a až téměř rodinného příběhu vytváří výbornou podívanou. Celkově je sice krapet slabší, ale i tak dokáže zaujmout. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak to už se tolik jako první film nepovedlo. Nevím, proč ty dvoj či dokonce trojzáběry a hnusná hudba. Také příliš rychlý střih v některých úsecích filmu mi vadil. Celý úsek o tom jak se tam baví na pláži a večer byl jedno hluché místo a zbytečný protože k ději to nic neřeklo. Přesto se na filmek dívat dá, řekl bych, že je sice podprůměrná, ale jen málo. 41220118357/8800 ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ubohé a nudné pokračování, které spíše jen tahá na název než na obsah. Nejen, že děj se jedničky netýká, ale ani herecké obsazení oproti jedničce ničím neoslní. Zbytečný výkřik do tmy a zbytečná práce filmařů. Jediné, proč nedávám odpad! je opět klad prvního dílu a to prostředí moře a možná i za ty pěkné ženy, to je ale celé na co tady lze koukat. ()

CeskePivo odpad!

všechny recenze uživatele

"chybí slova na nadpis" --- ON: Proč!?! Proooooč!?! Zase!?! To snad není možné. Tak tohle už fakt ani není možné okomentovat a nepoužít ty nejvíc urážlivé výrazy. Tak tohle bych si neudělal podruhé ani kdyby mi za to platili. Takhle by nikdo neměl trávit hodinu a půl svého volného času. --- ONA: Tentokrát musím uznat že se tady jedná o velice prostoduchou záležitost. Tak poznat se to dá celkem brzo. Ale co? No! Svět se nezbořil. Koukáte, koukáte a zjištˇujete že čumíte na totální pizzovinu se svalnatýma sexy týpkama. Tak při žehlení se to ještě vydržet dá. --- --- FACIT: Tento snímek můžete s čistým svědomím vynechat a jít se psem ven a být tam tentokrát o ušetřených 90 minut déle. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prečo opäť museli k dobrému prvému filmu natočiť taký brak ako pokračovanie? Och, aké trápne, vysoký a vypracovaný, dlhovlasí chlapík a k nemu blondína vo filme, ktorý svojou podstatou je nepodarenou kópiu prvého dielu. Hrá sa na drsní, ale podstatou to je až neskutoční primitivizmus, navyše s atómovou bombou, kde má ísť o opakovanie katastrofy pri Pearl Harbor. Prostredím všetko nezachránite a toto už vôbec nie, lacný brak. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama