Reklama

Reklama

Svezte se na vlnách extrémního oceánského dobrodružství ve filmu Do hlubiny 2, ve kterém se z odvážných potápěčů Sebastiona (Chris Carmack) a Dani (Laura Vandervoort) nevědomky stávají dobrodruzi v ohrožení života, když výměnou za vysokou odměnu slibují své služby při potápěčské výpravě podél ostrovních útesů. Sebastion a Dani znají veškeré nástrahy zrádného havajského útesu do nejmenších detailů, ale v rukou svých nových klientů se oba ocitají v nebezpečí, které zásadně prověří jejich potápěčské dovednosti, lásku, sílu a vůli k životu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Tiso 

všechny recenze uživatele

Tak opravdu nevím, scénář jakoby by byl opsaný z prvního dílo, až na pár detailů. Místo drog je tentokrát atomovka. A misto hvězdného Paula Walkera a Jessicy Alba je pro mě nepříliš vhodný Chris Carmack, Laura Vandervoort. Za mě dávám 10% je to ztráta času, je lepší opravdu znovu shlédnout první díl. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prečo opäť museli k dobrému prvému filmu natočiť taký brak ako pokračovanie? Och, aké trápne, vysoký a vypracovaný, dlhovlasí chlapík a k nemu blondína vo filme, ktorý svojou podstatou je nepodarenou kópiu prvého dielu. Hrá sa na drsní, ale podstatou to je až neskutoční primitivizmus, navyše s atómovou bombou, kde má ísť o opakovanie katastrofy pri Pearl Harbor. Prostredím všetko nezachránite a toto už vôbec nie, lacný brak. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Ták a je to tu. Jednotka sa mi páčila, tak samozrejme som vkladal dvojku do prehrávača celkom natešený. Veď podmorské poklady a krásne baby v plavkách si predsa vždy rád pozriem. Čo som však nečekal, že niekto sa sprosto zoberie a okopíruje presne prvý diel. Na to som naozaj nebol pripravený a cítim sa, ako by som práve zjedol držkovú polievku a ako druhý chod mi niekto doniesol zase držkovú polievku. Navyše bez prdelky Jessicy Alby film stratil svoje farby :) Točenie takýchto filmov je zbytočné plytvanie materiálom a diváckym časom, tak prečo mi to robíte, súdruhovia :'-( ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Voľné pokračovanie príjemného filmu o vode, plavkách, vyšportovaných opálených telách, čo sa pokúša byť napínavý a strhujúci je opäť tu. Musím napísať, že neprekročil svojho predchodcu, ale rozhodne ho ani nepotopil. Udržalo sa to zhruba na jedenej priemernej línií. Oceňujem angažovanie Laury Vandervoort, ktorá je veľmi príjemným spestrením celého filmu a obľúbil som si ju už aj v iných snímkach. Celkovo mi príde táto časť viac napínavá a akčnejšia ale v globále mi nepripadá nijaké výrazné. Je to oddychovka, ktorá vás ničím neprekvapí po predchádzajúcej časti, ale rozhodne sa bude na čo pozerať a možno si aj príjemne zdriemnete. ()

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Obsazení seriálový herců neherců do rádoby akčního filmu, který těží z jedničky jak jen to jde. Bohužel se mu to nedaří. První část je věnována jen holkám v plavkách a rádoby nabušencům a druhýá část se snaží býti akčního rázu,ale akce je téměř nulová a jasný očekávaný happy-end se bohužel dostaví :D ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama