Reklama

Reklama

Svezte se na vlnách extrémního oceánského dobrodružství ve filmu Do hlubiny 2, ve kterém se z odvážných potápěčů Sebastiona (Chris Carmack) a Dani (Laura Vandervoort) nevědomky stávají dobrodruzi v ohrožení života, když výměnou za vysokou odměnu slibují své služby při potápěčské výpravě podél ostrovních útesů. Sebastion a Dani znají veškeré nástrahy zrádného havajského útesu do nejmenších detailů, ale v rukou svých nových klientů se oba ocitají v nebezpečí, které zásadně prověří jejich potápěčské dovednosti, lásku, sílu a vůli k životu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prečo opäť museli k dobrému prvému filmu natočiť taký brak ako pokračovanie? Och, aké trápne, vysoký a vypracovaný, dlhovlasí chlapík a k nemu blondína vo filme, ktorý svojou podstatou je nepodarenou kópiu prvého dielu. Hrá sa na drsní, ale podstatou to je až neskutoční primitivizmus, navyše s atómovou bombou, kde má ísť o opakovanie katastrofy pri Pearl Harbor. Prostredím všetko nezachránite a toto už vôbec nie, lacný brak. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Dělalo mi velký problém se na ten film dokoukat, abych mohl napsat recenzi. ;-) První dva zmiňovaní herci stojí za zhlédnutí této trochu předělané jedničky. Jako výplň mezi filmy to beru. Můžu si teď vybrat jestli sáhnu po jedničce nebo dvojce, respektive zvážím to podle hereček. ;-) Nejsem si však jistý, zda něco takového budu ještě někdy zvažovat. 1.5/10 ()

Reklama

ceskyhonza odpad!

všechny recenze uživatele

Mám důvodné podezření, že to je natočené na objednávku tv Nova, která to i odvysílala. Přesně to zapadá do jejich "dramaturgie filmových pokladů". Divím se, že to nemá nejméně Oscara za scénář, kameru střih ... Ale, abych byl fér. Existují samozřejmě i ještě horší sajrajty, tak tu jednu * odřenou přes svářečské brýle ... ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Voľné pokračovanie príjemného filmu o vode, plavkách, vyšportovaných opálených telách, čo sa pokúša byť napínavý a strhujúci je opäť tu. Musím napísať, že neprekročil svojho predchodcu, ale rozhodne ho ani nepotopil. Udržalo sa to zhruba na jedenej priemernej línií. Oceňujem angažovanie Laury Vandervoort, ktorá je veľmi príjemným spestrením celého filmu a obľúbil som si ju už aj v iných snímkach. Celkovo mi príde táto časť viac napínavá a akčnejšia ale v globále mi nepripadá nijaké výrazné. Je to oddychovka, ktorá vás ničím neprekvapí po predchádzajúcej časti, ale rozhodne sa bude na čo pozerať a možno si aj príjemne zdriemnete. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ubohé a nudné pokračování, které spíše jen tahá na název než na obsah. Nejen, že děj se jedničky netýká, ale ani herecké obsazení oproti jedničce ničím neoslní. Zbytečný výkřik do tmy a zbytečná práce filmařů. Jediné, proč nedávám odpad! je opět klad prvního dílu a to prostředí moře a možná i za ty pěkné ženy, to je ale celé na co tady lze koukat. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama