Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (114)

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Ten film v podstatě nemá žádný příběh. Jen máme možnost sledovat osudy pár vybraných jedinců, jak se vypořádávají se 4mi roky na konzervatoři, ale je to celé takové plytké a povrchní. Ale taneční a hudební čísla jsou fajn a když se při sledování uvolníte, možná, že budete z kina odcházet tanečním krokem :) ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Z původní "Fame" zbyl pouze děj, který popravdě sám o sobě je v podstatě o ničem. Jenže ten 30 let starý film tomu "o ničem" dodal emoce, šel až na dřeň, nebál se zapojit kontroverzní témata a problémy, postavy měly duši, byly každá úplně jiná, propracovaná... V novém "Fame" je jedna postava jako druhá, hezká, líbivá, největším problémem je tady despotický otec toužící po dcerce - koncertní pianistce. Není z toho filmu vidět, jak ty děti ohromně dřou, aby se staly dobrými, lepšími, nejlepšími, vidíme jen to, jak jim to všem jde a přidání hiphopu to vážně nezachrání. Naprosto zbytečný film. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taneční čísla, pěvecké hvězdy, ale žádná hloubka, do které by divák tak strašně rád zabředl a nevynořil se z ní hned po skončení závěrečných titulků. Prostě vyšumí do ztracena. Tohle je totiž jen film o studentech, kteří se sešli na jedné umělecké škole, kde spolu musí vydržet čtyři roky. Písničku Fame mám přece jenom radši od Irene Cary. ()

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Až se mě někdo zeptá co si představuju pod pojmem filmové peklo tak mu odpovím jednoznačně : Fame - Cesta za slávou. Několik spolužáku se vidí poprvé v životě, ale pak příjdou do školní jídelny a každý začně válet an svůj nástroj a jak vše krásně do sebe zapadá co ? Tenhle styl filmů nechci už nikdy v životě vidět. Jasný odpad bez debat. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Originál jsem sice neviděl, takže nemůžu porovnávat. Na filmu je ale dost vidět, že se chce svézt na vlně moderních teen hudebních filmů. A moc se mu to nedaří. Scénář je totiž až moc povrchní a celý čas sledujeme pouze prožité 4 roky 10(!!) hrdinů. Problémy některých jsou zde navíc prakticky jenom načrtnuty nebo nejsou moc dobře dořešeny. Navíc se v několika obměnách opakují. Ani ta hudební a taneční složka mě až na dvě vyjímky příliš nezaujala. To už i ty choreografie s Let´s dance měli lepší choreografii a větší šmrnc. Abych ale jenom nekritizoval, tak obsazení bylo docela fajn, zvláště roztomilá Kay Panabaker. Jinak ale nic extra, kvůli čemu by se mi chtělo tančit či zpívat.50% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama