Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (114)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. Welcome to P.A. - Raney Shockne ,2. Fame - Naturi Naughton ,3. Big Things - Anjulie ,4. Ordinary People - Asher Book ,5. This Is My Life - Hopsin/Ak'sent/Tynisha Keli/Donte Winston ,6. Out Here On My Own - Naturi Naughton ,7. Street Hustlin' - Raney Shockne/Stella Moon ,8. You'll Find a Way - Santigold ,9. Can't Hide From Love - Naturi Naughton/Collins Pennie ,10. Black & Gold - Sam Sparro ,11. Back To Back - Collins Pennie/Ashleigh Haney ,12. I Put a Spell On You - Raney Shockne/Eddie Wakes ,13. Get on the Floor - Naturi Naughton/Collins Pennie ,14. Try - Asher Book ,15. You Took Advantage of Me - Megan Mullally ,16. Too Many Women - Rachael Sage ,17. Someone To Watch Over Me - Asher Book ,18. You Made Me Love You - Raney Shockne/Oren Waters ,19. Hold Your Dream - Naturi Naughton/Asher Book/Kay Panabaker , ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, hudební scény jsou celkem fajn, ale s tím se tak nějak počítá, jinak je to další zbytečný remake, který nemá takovou naléhavost, jako tomu bylo u původního snímku, který byl tak nějak syrovější a nesnažil se prezentovat jako něco nablýskaného. Tam to "Fame" znělo skutečně ironicky, protože za slávou je spousta úsilí. Nemluvě o tom, že má svou cenu. Z tohohle remaku jsem to necítil. ()

Reklama

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem originál, takže se ani nedivím, že patřím do minima (jestli nějaké vůbec je), že tohle je podle mě pravděpodobně nejlepší taneční film! Konečně film, kde se tanci dá říkat tanec (nebo aspoň jeho podoba, která se mi líbí, ne jako všechny ty street dance) Každý si ve filmu může najít kousek toho svého umění a jsem rád, že zrovna tanec dostal dost prostoru. Určitě se na to co nejdřív podívejte! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný filmový a hudební zážitek :-) .Nebyla jsem z něj uplně paf ale taky mi na něm nic extra nevadilo. Podle mě dobrý oddychový remake.Dodala bych, že jak někteří uvádí, že se jedná v důsledku dnešní doby(HSM,Hannah Montana a podobné věci, které pokud mi dovolíte mluvit za většinu)o naprostou ptákovinu a s originálem to nemá nic společného kromě slávy, kterou zpěváci,tanečníci,herci a umělci získají tak si dovolím oponovat, jelikož většina lidí tady na ČSFD je věkové kategorie v průměru rozhodně vyšší než je 13 apod. takže jakéhokoliv podobenství s těmito rychlokvaškami považuji za nemožné a co se týče dnešní doby tak mi proboha ukažte na alespoň 3 miliony lidí v naší malé republice co by mělo vážný zájem o nějáké profesionální tanečníky(tím zrovna nemyslím ty trapáky za zpěvačkami typu Ivety Bartošové)nebo snad o umělce? To je podle mě spíše výdobytek starší populace a já se k ní s dovolením řadím a přesto nemám špatné předsudky ovlivněné sledováním tv nova nebo čtením bravíček a podobných blbostí a tento film se mi jednoduše líbil. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Fame se mi líbil z prostých důvodů. Není náročný jako několik dalších filmů tohoto žánru, není nudný a má složky, které se mi líbí. Na porozuměnou - tyto filmy mám rád, takže jsem rád i za tento. Líbí se mi, že se odehrává na více úrovních (tanec, zpěv, herectví...), ale oproti tomu má nevýhodu, že se nedostane jednotlivým postavám pod kůži. Očekává se to vůbec od tohoto filmu? Možná ani ne. Fame má poměrně dobré dvě hodiny, které utekly docela rychle. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama