Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (114)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Originál jsem jak bývá mým zvykem neviděla, takže nemůžu srovnávat. Proto je pro mě tento remake další z řady hudebních tancovaček překypující puberťákama, kteří si chtějí splnit svůj sen a získat slávu.. Ničím neohromí a mě osobně ani ničím neurazí.. I když je děj předvídatelný, pokud se tomu tedy dá říkat děj? Herci jsou spíše neherci, ale copak je to v podobných filmech na škodu? Já jsem stejně půlku filmu přemýšlela, zda ten černoch má rty udělaný od stejného chirurga jako Angelina Jolie, nebo ho tak obdařila příroda :o) No chci prostě jen říct, že když se na film kouknete, neutrpíte žádné fyzické či psychické následky, jen si odpočinete.. a to snad neškodí :o) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Já se příjemně bavila. Potřebovala jsem si něčím spravit náladu a tak jsem sáhla po tomto filmíku, že zjistím, jaký teda je. A byla jsem potěšena...hlavní hrdinové skoro vše neznámé tváře, za to ale velmi příjemní. Hudební, pěvecké a taneční scény byly perfektní. Nevím..já mám prostě tyto "muzikálové, taneční filmy" celkem ráda(až na pár výjimek). A tato patří určitě k těm lepším. Bohužel jsem neviděla původní film, takže nemůžu srovnávat. Nenáročný oddechový film.... tři a půl hvězdičky.(ta půlka je za nádherný úsměv Ashera Booka) ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je libo filmovou hádanku? "Tak slibně to začalo, tak hloupě to pokračovalo, a tak tuctově to skončilo. Co je to?" Jistě, Fame... Náskok před Muzikálem ze střední si sice udržel, ale bohužel ne tak velký, v jaký jsem doufal. Škoda. Těšil jsem se, jak zde rozepíši klady, ze kterých jsem potěšen, namísto toho si můžu jen povzdechnout; co jsem vlastně čekal? ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Fame se mi líbil z prostých důvodů. Není náročný jako několik dalších filmů tohoto žánru, není nudný a má složky, které se mi líbí. Na porozuměnou - tyto filmy mám rád, takže jsem rád i za tento. Líbí se mi, že se odehrává na více úrovních (tanec, zpěv, herectví...), ale oproti tomu má nevýhodu, že se nedostane jednotlivým postavám pod kůži. Očekává se to vůbec od tohoto filmu? Možná ani ne. Fame má poměrně dobré dvě hodiny, které utekly docela rychle. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete podívat na hudební/taneční film, tak si rozhodně nepouštějte Fame. Dostanete totiž jenom jedno hudebně-taneční číslo na začátku a na konci snímku, přičemž oboje není nic extra. Místo toho se tvůrci snažili (teda spíš vlastně vůbec nesnažili!) ukázat nám příběhy a charaktery hlavních hrdinů. Těch ale bylo strašně moc, a tak se každého dotkli jen strašně rychle a povrchně, a žádná z postav tak nevynikla a ani jste neměli s kým sympatizovat. Vlastně jediné, co v tomto filmu za něco stálo, byly závěrečné titulky s písničkou z traileru... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama