Reklama

Reklama

Thoda Pyaar Thoda Magic

  • Indie थोड़ा प्यार थोड़ा मैजिक
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranbeer měl těžké dětství a stal se z něho bezcitný obchodník. Jednoho dne ho v autě přemůže mikrospánek a Ranbeer způsobí smrt dvou lidí. Svérázný soudce mu dá na vybranou. 20 let za mřížemi, nebo se postará o děti, které se jeho vinou staly sirotky. Nestačí je hmotně zabezpečit, musí s nimi vytvořit šťastnou rodinu. V té chvíli se nad ním ustrne Bůh a sešle mu svého oblíbeného zlobivého anděla Geetu, aby mu pomohla získat si srdce dětí, které ho považují za vraha... (lenuse)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (7)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mary Poppins po indicku. S o dost drsnějším začátkem, kouzelnější chůvou, více snesitelnými malými fracky a mnohem dojemnější. Výhrady mám hlavně etické. Rani se někdy dopouštěla kouzel na úkor nevinných nezúčastněných (nefér kuchařská soutěž) a scéna na golfovém hřišti byla taky dost nespravedlivá. ____ Vcelku je film o tom, jací by lidé měli být, a ne o tom, jací ve skutečnosti jsou. I ten největší zatvrzelec se tady poddá lásce. SHRNUTÍ: Originál Mary Poppins jsem vždy nesnášela. Chůva mi připadala protivná a namyšlená, film estrádně rozjuchaný. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh o kúzelnej opatrovaľke je doslova rozprávka, krásna, farebná a nakoniec aj zamilovaná. Je to veľmi pekný príbeh o hľadaní cesty k detským srdiečkam, ktoré stratili rodičov. Očarujúci film. ()

Reklama

lenuse 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojice Saif Ali Khan a Rani Mukherjee (nedávno si změnila anglickou transkripci jména na Mukherji :-)) mě nějak přestává bavit. Zvlášť ve filmech se "sladkými" dětmi. Postava Geety mi tak nějak připomněla Mary Poppins. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob chůvy McPhee. Sladké, veselé, roztomilé, ale i dojemné. Líbilo se mi herecké obsazení, hudba, kouzelné efekty, apod. Tančící dinosaurus mě opravdu pobavil :-D ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama