Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Vsadím se, že bys to rád vrátil!?......“ Nad Mikeovým osudem by jeden uronil slzu. Kde jen mohl být, kdyby…. Nemůžu si pomoct. Přestože vím, že je to děsně pitomej, několiksetkrát vohranej příběh, mě to bavilo! Intelektuálové prominou, ale taky občas potřebuju, aby mi Anděl strážnej ukázal správnou cestu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Užírá mě dosavadní život. 2.) Chodím na kurzy Elfštiny. 3.) Nemohu si vzpomenout na svá nejlepší rozhodnutí. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Geniální a to hned z několika důvodů. Nikdy bych neřekl, že někdy v mém životě mi bude Zac Efron sympatický, ba naopak, tady byl skvělý a hlavně jeho postava udělala tenhle film. Nesnášel jsem ho, tady ale zabodoval a už nepochybuju o jeho hereckém talentu. Dokonce mi přišel zajímavější, než Matthew Perry. Druhým, čistě osobním důvodem nadšení, byl fakt, že dokonale znám pocit staršího a určitým způsobem vyrovnanějšího, moudřejšího jedince, ve třídě puberťáků (mé školní "úspěchy"). Takže jsem se náramně bavil, při scénkách ve škole. Film mi nabídl spousty vtipných a značně přehnaných scének, hodící se spíše do holčičích teen filmů, jenže tohle není teen komedie. Má hlubší obsah, který mladé holky moc nenaláká, kdyby v něm nehrál Efron, asi by o něj ani žádná nezakopla. Všechny postavy byly zajímavé, děj možná stokrát sjetý, ale zde podán jiným a zábavným způsobem. Když vezmu v potaz, že tento snímek jsem si nechtěl ani pustit a nahlížel na něj s předsudky, skvěle mi zavřel hubu. 90% 10.01. 2010 ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Vrátila som sa práve z anfíku. Pre mňa je obrovský zážitok, zakaždým, keď vidím film v kine. Preto sa to odrazí na mojom hodnotení. V poriadku soundtrack, pekný scenár, humor na mieste, basketbalové triky a Zac Eferon ako hráč, boli výborné.Príbeh bol v poriadku, len málo rozvinutý.Za týmto však zaostáva sklamanie, myslela som, že Zac konečne ukáže, že vie hrať. Ale opäť to bolo to isté. Čakala som, že sa bude pohybovať rovnako ako Mattew Perry, no nedočkala som sa. Výsledné hodnotenie je len vďaka tomu, že som z frajera Zaca Efrona mimo(treba mi to odpustiť), a že som to videla na veľkom plátne 75%. Nezaručujem zmenu po druhom videní. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mít pubertální dceru, jistě bychom si užili film oba. Ona by si rvala rodidla u Efrona, já si rval (tak jako vždy) předkožku u Leslie Mann. tedy vpravdě rodinný film. Funkční, příjemný, nijak neurážející. Vím jen jedno, nechtěl bych být přestárlým geekem, sralo by mě doma všechno to harampádí a nechtěl bych mít doma ředitelku školy. Ani kdyby vlastnila bičík. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Priznám na rovinu, býval som jedným z tých, ktorí si mysleli, že Zac Efron je nap*ču herec, najmä teda kvôli asociácii so sériou High School Musical, taktiež som býval jedným z tých, ktorí si mysleli, že Robert Pattinson je úplne nap*ču herec, najmä teda kvôli asociácii s Twilight ságou. A vďaka filmovým bohom, že si to už nemyslím. Pattinsona vykúpil jednak Tenet, ale aj Dobré časy bratov Safdieových. Efron bol super už aj v Reportérovi, ale hlavne minulý rok ako Ted Bundy. No ako som tak dopozeral tento filmík a dívam sa na ten rok vzniku – 2009 – tak s "vykúpením" začal už aj o dekádu skôr, lebo tu bol (ešte keď vezmem v ohľad, že to je len rok po poslednom filme HSM série) fakt fantastický a dopozeranie ma len namotivovalo hlbšie prekutrať jeho filmografiu. Znova 17 neskutočne bavilo, hoci je pravda, že prvých 30 minút som uvažoval nad odpadom, scéna zo súdnej siene pevne zafixovala premrštené štyri hviezdy. A tie flashbacky v závere, no hotový som... "I was kicked off the cheerleading squad for being too flexible." --- (x / x / x) (1.2.2021) (6.6.2022) (1.5.2023) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Závěrečné titulky obsahují fotografie hlavních herců a členů štábu z doby, kdy jim bylo 17 let. (imagoo)
  • Keď si Scarlet (Leslie Mann) prezerá v starej ročenke fotku Mika (Zac Efron), môžeme na krátko zbadať aj jej fotku. Jej rodné meno je Porter. (odmocnina)

Reklama

Reklama