Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

Smok 

všechny recenze uživatele

Kto z nás už niekedy nechcel vrátiť čas? Boli by sme nakoniec schopní naše chyby a omyly zmeniť? Celkom vtipne sa túto otázku podujali odpovedať Matthew Perry a Zack Efron, voči ktorému ja nemám vypestovanú žiadnu averziu, lebo jeho účinkovanie v High School muzikáloch si nikdy do prehrávača vložiť nemienim. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Když to šlo do kin, tak jsem na to musela hnedka jít po tom, co jsem viděla upoutávky. Z kina jsem ale odcházela docela zklamaná, protože jsem měla opět přehnaný očekávání. A teď po skoro třech letech, co jsem to viděla znova se mi to líbilo mnohem víc a zvýšila jsem svoje hodnocení z původních 60% na 80%. To je prostě jeden z těch filmů, co časem musejí uzrát. I když to mívám spíš obráceně, že se mi nejdřív film líbí hned a po pár letech to upadá. Jako oddychovku to určitě doporučuju. A soundtrack taky nemá chybu. Je škoda, že nikdy nevyšel druhý soundtrack score, byl by mnohem lepší. Hlavně, když se o filmovou hudbu postaral Rolfe Kent. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Jason Filardi, Keenan Donahue | Hudba: Rolfe Kent | Produkcia: Adam Shankman, Jennifer Gibgot | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Offspring Entertainment | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržba: 136,267,476 $ | Nebyť Zaca Efrona, vyšumelo by mi to z hlavy hneď po dopozeraní, ale jeho osobnostný TYP ma veľmi baví, a tak i film dostal pre mňa inú úroveň. Dejovo priemer, no z hereckého hľadiska príjemnejší nadpriemer. Matthew Perry vždy poteší, ajkeď do tohoto kusu sa sakra nehodil :D ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Takhle nějak si představuji ideální rodinnou komedii prodchnutou teenagerovským prostředím. Tenhle film je opravdu bezchybný a dokonalý, nemám mu co vytknout a musím říct, že jsem si to maximálně užil od začátku až do konce, dokonce jsem ani nesledoval čas, na hodiny jsem kouknul až když uběhla zhruba první hodina filmu, tak úžasně rychle mi ten film utíkal a byl jsem zklamán, když přišel konec filmu, protože tenhle příběh bych vydržel sledovat hodiny. Bylo to perfektní, bylo to skvělé, bylo to úžasné a já se nebojím říci, že tohle je jedna z nejlepších rodinných komedií, kterou jsem měl možnost vidět. Kupodivu mi zde nevadil ani Zac Efron, naopak jsem zjistil, jaký je to sympaťák a troufám si říct, že je to právě on, díky komu je tahle komedie tak dokonalá a zajímavá. Mé nadšení v tomto případě nezná hranic, a to nejsem ani teenager, ani fanoušek Zaca Efrona, ale když se mi nějaký film líbí, tak to dokážu ocenit, a tohle je rozhodně ten případ. Kromě Zaca Efrona nesmím ale zapomenout vyzdvihnout také Thomase Lennona, který je v roli volnomyšlenkářského tatíka naprosto dokonalý a jeho pokusy sbalit ředitelku školy jsou neskutečně vtipné. Já jsem si tenhle film užil a nezdráhám se říct, že tenhle film je naprosto dokonalý a jako takový si rozhodně zaslouží pět hvězd, které mu tímto uděluji. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z těch povedenějších (tj. relativně inteligentních a nevulgárních) "omládl jsem!" komedií. Škoda, že se Zac Efron u většiny diváků hned ze začátku zaškatulkoval jako ten šampón z "High School Musical", protože krom toho, že je to sympaťák, není ani po herecké stránce vůbec marný... Jo a to geekaření rulez.;-) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • V severoamerických kinech film utržil 64,2 milionu amerických dolarů, v celosvětových 136,4 mil. (NIRO)
  • Facky, ktoré Zac Efron (Mike O'Donnell) vo filme dostal, boli skutočné. (ČSFD)
  • Zac Efron (Mike) zavolal Matthewa Perryho (dospelý Mike) na pomoc v napodobnení niektorých jeho pohybov a výslovností. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama