Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Za začátku jsem si připadala jako v Muzikálu ze střední, pak už jsme zůstali jen na té střední. A nebylo to špatný. Ne že bych smíchy poprskala obrazovku, to ne, ale nenudila jsem se. Dobrá scéna je, když má "nejlepší přítel" rande. Ta mě docela pobavila. Jinak jako vždy Matthew byl úžasný, sice v něm pořád vidím Chandlera, ale tady se to k němu celkem hodilo. A pak, po filmu, je zajímavý koukat chvíli na titulky obohacený obrázkovou přílouhou ;-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo no. Jak já bych se chtěl vrátit do svejch x let a udělat všechno jinak. Pak přijde bum, já udělam všechno jinak, stane se ze mě lepší člověk a moji nejbližší zjistěj, jak mě strašně žerou. Tohle se pořád točí od Návratu do budoucnosti, takže vždycky záleží na tom, jestli režisér ve filmu nechá jen ty nejnutnější klišé a zbytek nechá na sobě a pochopitelně na hercích. Tady to vyšlo tak napůl. Invence se nekonala, ale herci vyšli tak na jedna mínus. Stejnej poměr panoval i u gagů, takže ty trapnější mírně převažovaly. Přesto se na to dalo koukat, dokud nepřišel konec. Věděl jsem, že patetický řečičky přijdou, ale tady jich bylo prostě moc a ty konce byly asi čtyři. Na druhou stranu mě potěšilo pojetí závěrečnejch titulků. Takovej lepší podprůměr. :D 40% ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Celý život jsem nepříjemný, a teď bych rád udělal dojem.. Na taková místa vůbec nechodím, jsem blb !! Jsem blb, co dá sedm táců za Gandalfovu šedou hůl ze Dvou věží !!" - "Jo, to je opravdu trapné !! Gandalf Šedý byl přece jen v prvním díle, ve Dvou věžích se vrátil jako Gandalf Bílý.." ;) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto je taká tá komédia, pri ktorej propagácii si poviete, že ju nikdy v živote nechcete vidieť. Potom ale ide náhodou v televízii, vy ste napríklad v robote, ako ja, kde som zrovna mal možnosť niečo pozerať a nič iné nešlo. Bolo to už dávnejšie. Takže komédia je to celkom slušná, vkusná, bez zbytočného tlačenia na pilu. Ale pre aspoň trochu náročnejších divákov úplne zbytočná. Cieľová skupina je niekde inde, tak jej takéto filmy radšej prenechajme. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Není to žádné veledílo, ale jako oddechovka na odpočinutí se Znovu 17 dá použít celkem dobře. Zac Efron mi nijak nevadil a bylo fajn vidět ve "velkém" filmu zase jednou i "Chandlera". Musím přiznat, že jsem tedy celkově čekal přeci jen trochu větší porci komedie, než romantiky, ale co už. Postava kamaráda, kterou ztvárnil Thomas Lennon byla poměrně otravná, ale zase na druhou stranu jsme díky ní viděli plno geekovských hraček. Suma sumárum, pokud si chcete odpočinout a vyčistit si hlavu a z nějakého důvodu to nechcete udělat u nějakého akčního výplachu, tak vám Znovu 17 nijak neuškodí. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film přepravován pod krycím jménem "Rewind". (duklak2)
  • Scéna, v níž se Maggie (Michelle Trachtenberg) snaží svést svého "omlazeného" otce Mika (Zac Efron) je odkaz na podobný motiv ve filmu Návrat do budoucnosti (1985), kde ale šlo o mladší matku a syna, který k ní přicestoval časem. Že jde o přiznaný úmysl je zřejmé hlavně díky téměř shodné scéně, v níž se hlavní hrdina probudí z bezvědomí a říká své dceři/matce, že měl hrozný sen. (Sidarius)
  • Zac Efron (Mike) zavolal Matthewa Perryho (dospelý Mike) na pomoc v napodobnení niektorých jeho pohybov a výslovností. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama