Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na klasickou romkom s Jennifer Aniston v hlavní roli? Ano? Tak si vyberte jinou. Protože ona sice hraje jako v celé řadě svých romantických komediích, má vyladěný styl, je milá, roztomilá, trhlá, její mikrosvět funguje. Ale příběh jejího protějšku je úplně z jiného filmu o velkých bolestech zármutku a potlačených citech. Síla, s jakou Aaron Eckhart hraje svého vdovce by směle mohla v jiném filmu konkurovat například Zrození s Nicole Kidman. A dohromady to bohužel nefunguje ani omylem. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Prvních 45 minut je to neskutečná a velice bolestná nuda, která se přežívá jen těžko. Ten zbytek je už lepší, ale nijak celkový dojem nezlepší......Film jako: "on brečí, ona prodává květiny....zakoukají se do sebe a on stále brečí"....tak tohle ne, to je nad moje síly. Upřímně tě lituju Jennifer, když bere takové role. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Filmů v podobném duchu se najde určitě spousta a o to důležitější bylo, že jsem se nenudil. A bylo to tím, že všechno "již dříve někde viděné", do sebe zapadalo. Jsem rád, že v popisku není zmíněno romantická komedie, protože ačkoliv se párkrát člověk pousmál, tak má jít opravdu hlavně o vážný snímek. A to natočený s lehkostí, že i kdyby tam nehráli dva zástupci mého top 10 (Eckhart + Aniston), kvůli kterým dávám o deset procent víc, tak i přesto bych zůstal u tříhvězdičkového hodnocení. 70 % Oblíbená část- Eckhartovo "já nic, já muzikant" na pohovce při hledání nápisů na zdech ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Občas zajímavá kamera, a ač nejsem žádný milovník květin, v úžasu jsem koukala na nádherně naaranžované kytice kterých je díky postavě Eloise, vlastnící květinový krámek, víc než dost. Nicméně chyběla tomu hlava a pata, scénář se plácal ode zdi ke zdi a postavy se chovaly jako mentálně retardované. Celkově, i přes ty nádherné pugééty, podprůměrný romantický slint. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Jakoby ingredience míchala sama velká Marie Poledňáková. Vykalkulované a přeslazené nic. Samosebou tam musela být zajímavá povolání, smrt manželky, zachráněný pes...a v neposlední řadě krásný herec v hlavní roli. Scéna s vypuštěným papouškem kakadu, který žije v horké Austrálii v hejnech, do studeného Seattlu, což byla samosebou jeho smrt, byla scela jistě symbolická a vysoce artová. Ovšem nesmyslnost této akce by pochopilo i dítě. Srceryvné setkání s tchánem (jak se dověděl, kdo mu ukradl papouška?) na závěrečné přednášce a sebeodhalení, po kterém diváci teskají, vstávají a pláčí, to je přesně pro amerického diváka. Ryanův obchodní partner řekl - to byla realita. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama