Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Hu! Depresivní hyena se jednoho dne podívala do zrcadla a rozhodla se své mizérie trochu využít. Zpeněžit se dá koneckonců všechno a někomu, kdo si dává mršiny k svačině, to nemůže rozhoupat žaludek. Mně jo. Řekla bych, že nebohá květinářka Eloise litovala, že není skutečně hluchoněmá, byť i pouhá přítomnost tohohle panáka na stejné planetě by musela být nesnesitelná. Ženy mívají samaritánská nutkání a pitomci mají štěstí, že se občas vztahují i na ně. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý svojou schematickosťou ubíja všetky šance stať sa nadpriemerným počinom. To je viac, než škoda hlavne kôli milej ústrednej dvojici. Aspoň som si overil, do akej miery ma iritujú hromadné, myseľ ovplyvňujúce semináre. Našťastie to vo filme zistil i sám Eckhart :) Ps: Love Happens existuje! ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

Klasický americký „doják“ zaslzujúci unavené oči divákom (-čkám) túžiacim po niečom romantickom, čo sami nezažili alebo to bolo už dávno. Príbeh o spisovateľovi (psychológovi) ktorý pschoterapeutickými sedeniami chcel riešiť bolesti duše iných, pričom sám si pomôcť nevedel ... pokiaľ .. nestretol krásnu Jenifer (atkinson). Na filme ma štvalo, že režisér aj scenárista chceli urobiť psychológov pomaly zo všetkých nie len z diváka, ale aj z postáv vo filme, veď uznajte jednoduchá kvetinárka a ... psychológ .. alebo nejaká vdova podávajúca pracovný opasok stavbárovi, či mariňák (svokor), ešte aj papagáj kakadu zohral svoju psychologickú rolu :D. Príbeh samozrejme - ako inak - končí sladko, usmrkano s búrlivým „stendigovejšn“. Napriek priemernému hodnoteniu film si ponechám, a budem ho premietať kamarátkam v dome dôchodcov, a vyprávať o ňom babkám na prechádzke v parku či v cukrárni už teraz vidím tie „visiace pohľady a otvorené ústa s lyžičkou krémešu zastavenou na polceste ako ma nútia vyprávať ďalej tento sladký krásny príbeh o „láske na druhy pohľad“. AJ keď sa domnievam, že taká láska neexistuje, nič nie je také na druhý tretí ... sedemnásty pokus. Každá láska je jednoducho láska iná a jedinečná . To máte ako víno rovnakej odrody, produkt rovnaký ale podstata je vždy iná, a v tom je čaro ročníka a života. Jo a naviac, ten ... ten ... Echart mal vo filme moooc perfišné poltopánky. :) ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct, nejkrásnější scéna na začátku, kdy ostří nože krájí na tenké plátky citron, který pak skončí v sklenici s kostkami ledu:-) a pak už jen nuda a pro mě vyloženě nesympatický Aaron Eckhart aspoň v téhle roli. Jenny takovou roli už ne. Třeba Až tak moc tě nežere mělo aspoň štávu, ale tady byla šťáva jen v tom citronu. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Jakoby ingredience míchala sama velká Marie Poledňáková. Vykalkulované a přeslazené nic. Samosebou tam musela být zajímavá povolání, smrt manželky, zachráněný pes...a v neposlední řadě krásný herec v hlavní roli. Scéna s vypuštěným papouškem kakadu, který žije v horké Austrálii v hejnech, do studeného Seattlu, což byla samosebou jeho smrt, byla scela jistě symbolická a vysoce artová. Ovšem nesmyslnost této akce by pochopilo i dítě. Srceryvné setkání s tchánem (jak se dověděl, kdo mu ukradl papouška?) na závěrečné přednášce a sebeodhalení, po kterém diváci teskají, vstávají a pláčí, to je přesně pro amerického diváka. Ryanův obchodní partner řekl - to byla realita. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)

Reklama

Reklama