Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Recenze (202)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $22,954,795Tržby Celosvetovo $26,820,572Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Celý film je zahalen v New Age hávu a divák si tedy musí protrpět řadu vznešených proslovů a životních procitnutí. Opravdu mě překvapuje, kolik velkých jmen se podepsalo pod něco tak nevýrazného. Třeba Conroy tam má pouze štěk. Všechny pasáže týkající se jen motivačního řečnění jsou čiré zlo, ovšem jakmile nastoupí na scénu opačným pohlavím ztrápená Eloise, má člověk alespoň pocit, že se bude něco dít. Nebude, film není o budování vztahu, ale o vyrovnání se se smrtí blízkého a Jenn je tam spíše jako lákadlo pro mužskou část publika, která na slzavé údolí většinou nemá náladu. Vzhledem k tématu samozřejmě nechybí typicky americká scéna, kdy všichni povstanou, začnou si navzájem tleskat a jsou hrdí jeden na druhého. V českých podmínkách si něco podobného skutečně nedovedu ani představit. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Láska na druhý pohled připomíná ženu, která to ve snaze udělat na své okolí nejlepší dojem přežene s botoxem. Snímku chybí přirozenost a lehkost. Hezounci Eckhart a Aniston jsou sice na první pohled dokonalí, ale tak nějak sterilní a romantickou jiskřivou atmosféru se jim přes veškerou snahu vykřesat nedaří. Možná to souvisí s příliš úpornou snahou o dojímání, i s tím, jak se film pokouší dostát představám usedlého amerického středostavovského publika o romantickém partnerském vztahu. Přílišným ukotvením v americké společnosti posedlé hledáním úspěšných receptů na cokoli (v tomto případě na vyrovnávání se se smrtí blízkého člověka) trpí i výběr profese mužského hrdiny. Suma sumárum jde o neobjevnou, snadno zapomenutelnou záležitost, která nestojí za hlubší pozornost. Celkový dojem: 40 %. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, buď jsem nějaký zmlsaný nebo náročný, ale že bych se nějak bavil u tohohle filmu říct nemůžu. Neříkám že film neměl nějaké světlé chvilky, ale nuda a dost plochý výkon jinak charismatických herců mě neoslovil. Nuda, nuda nuda.... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý svojou schematickosťou ubíja všetky šance stať sa nadpriemerným počinom. To je viac, než škoda hlavne kôli milej ústrednej dvojici. Aspoň som si overil, do akej miery ma iritujú hromadné, myseľ ovplyvňujúce semináre. Našťastie to vo filme zistil i sám Eckhart :) Ps: Love Happens existuje! ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Film, který způsobil rozmazání mé řasenky a díky tomu teď vypadám jako zombie....tak ... ještě vyhodit pár posmrkaných papírových kapesníčků a začnu se konečně věnovat psaní komentáře.... Já si zatím nedokážu moc dobře představit, jak bych se chovala, co bych říkala nebo jak bych byla schopná fungovat dál, kdyby mi někdo opravdu blízký umřel ... Ve filmu byly okamžiky velmi dojemné, opravdu velmi a za to jak mě dostaly tam kam měly, dávám své tři hvězdičky. Co mi zkazilo dojem dokonalé romantiky .... tak to byla absence určité dějové linky, klasický americký zvyk jako jsou skupinové terapie a na konci, že jeden začne tleskat, pomalu se k němu připojí další, až tleská celý sál, všichni jsou dojatí a vstávají ze svých sedadel ... tak tyhle momenty mi tam vadily nejvíc. Na druhou stranu si myslím, že tento film chtěl prezentovat hlavně to co se v člověku odehrává nebo co prožívá, když se v životě setká s takovou tragédií. Jen jsem byla překvapená, že v tak celkem béčkovém scénáři hrálo tolik zajímavých herců. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Shit Happens. Len zamrzí, že v tých hovnách plávajú takí sympaťáci ako sú Aniston a Eckhart. Od maxima to delil onen trojnohý psík a kriplavý černoško. Mega, mega... 20% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na klasickou romkom s Jennifer Aniston v hlavní roli? Ano? Tak si vyberte jinou. Protože ona sice hraje jako v celé řadě svých romantických komediích, má vyladěný styl, je milá, roztomilá, trhlá, její mikrosvět funguje. Ale příběh jejího protějšku je úplně z jiného filmu o velkých bolestech zármutku a potlačených citech. Síla, s jakou Aaron Eckhart hraje svého vdovce by směle mohla v jiném filmu konkurovat například Zrození s Nicole Kidman. A dohromady to bohužel nefunguje ani omylem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tak už i Aaron Eckhart dostal možnost zahrát si po boku krásné Jennifer Aniston v romantické komedii. Sice mu role zase tolik nesedla, ale to v těchto filmech snad nikdo neřeší. Hlavní je, že to dobře dopadne a divák nemusí prožívat nějaké zbytečné nerváky. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych se na ten film znovu podíval za několik let, tak láska na druhý pohle dz toho nebude. Ne, zvýší se znovu tlak a budu nasranej na každéjho, kdo s ena ýhle slátanině podílel. Slátanině neuvěřitelnééé, který vydírá, romantiku produkuje po malých nevydařených částech a dvě hlavní hollywoodské stár stojí za houby! Aniston se hodí opravdu jen do romantických komedii nebo spíš hodila, nerad to říkám, ale ta už patří do starého železa. A Eckhart mi nesedí v žádné roli. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Brandon Camp nám krásne a veľmi usilovne naservíroval kedy plakať, kedy sa smiať až to celé vyznieva ako prvoplánová hra - priamy útok na diváka bez priestoru pre diváka...pre mňa úplne prázdny film, škoda že so sympatickým hereckým duom. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já se do Jennifer zamiloval ještě dřív, než na ní stačilo doputovat moje druhé oko, takže o lásce na druhý pohled nemůže být řeč. Řeč ovšem nemůže být ani o tom, že právě Jennifer je na tomhle filmu to nejlepší. Ono si tedy otevřeně řekněme, na čem by Jennifer nebyla nejlepší, že? Dokonce i na mně by byla to nejlepší, kdyby si na mě lehla. Když ale faktor JA pominu, zbude mi obyčejná taškařice, kterých máme díky Američanům na každý den v týdnu dvanáct do tuctu. Špetka humoru, hrst romantiky, kilo cukru a pár moralistických plků na ozdobu aneb vaříme film na počkání. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Love happens aj štyridsiatnikom. Hlavne, ak vyzeráte ako Aniston a Eckhart. Love happens aj v tridsiatke, ale ide to už omnoho ťažšie ako v dvadsiatke, hlavne, ak nevyzeráte ako Aniston a Eckhart. Ešte že ich máme, môžeme si žiť potom život plný predstáv, že to v živote chodí tak, ako vo filmovom mainstreame. Len by nám to mali podávať zábavnejšou formou. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem protrpěl od začátku do konce. Jedno klišé za druhým. Mladý úspěšný muž, který tragicky přišel o ženu a pomáhá ostatním dostat se přes jejich ztrátu. Žena-květinářka zklamaná muži. Spontánní potlesk při srdceryvné zpovědi Burka. A tak by se dalo pokračovat. Fakt příšerné... 0% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Netreba to brať veľmi vážne... opäť jedna z jednohubiek, ktoré sa snažia o hlbší podtext, ba dokonca myšlienku a aj keď niesu vo finále častokrát úspešné, priemernosť spĺňajú. Príjemní a dobrí herci (myslím si, že obaja sú veľmi schopní, aj keď nejde o ich najlepšie snímky) no a snaživá réžia, ktorá síce tlačí na pilu... ako prvotina fajn. 6/10 ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohraný koncept v novém obalu. Prvotní nápad by ani nemusel skončit tak průměrně, kdyby scénář tak prvoplánovitě neútočil na divákovy city. Některé scény jsou tam absolutně navíc a kdyby je režisér vystřihl, film by vůbec o nic nepřišel. Květinářka Jennifer Aniston mi tady sedla, Eckhart mi místy přišel trochu přehrávající. Zbytečný ale stravitelný film. 2,5* ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Uaa, krásný film, který mě dojal na konci a to až k slzám...Tady se nejednalo o klasickou romantickou komedii, ale o úplně něco jiného a velmi citlivého a to ztráta svého blízského, kterého milujete... Chtěl jsem dát 3*, ale nakonec se nestydím dát 4. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Chápu, že v lásce se meze nekladou, ale pokud jde o filmové zpracování romantického námětu, měla by ústřední dvojice jistá kritéria splňovat. Alespoň to, že to mezi nimi bude jiskřit nebo si na to tedy budou hrát. Tady to neklapalo ani na druhý, ani na třetí, ba ani na žádný další pohled. Jennifer Aniston mám rád, ale Aaron Eckhart mi k ní prostě neseděl. Navíc ona vedlejší, tedy aspoň si myslím, že byla vedlejší, "oukej" část byla dojemnější než celá love story. 40% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, ale určitě to nebylo tak špatné jak se tu mnozí tváří. Jen drama, které doplácí na poněkud křečovitou a urputnou snahu dojmout a navíc se mu příliš nedaří být romantickým. Aaron Eckhard se totiž jako Ryan utápí víc ve vlastním traumatu než v lásce, navíc značně nemotorně a křečovitě, a Jennifer Aniston je spíš vedlejší rolí, která se občas objeví aby něco řekla, ale zůstává natolik nepodstatná, takže kdyby tu vůbec nebyla, příběh by to možná nijak zvlášť neovlivnilo. Navíc jsou oba upozaděni v okamžiku kdy se na scéně objeví John Carroll Lynch. Ten měl možná jako Walter být jen jednou z mnoha vedlejších postav, rolí i způsobem jakým ji zahrál se však razantně protlačil do popředí mého zájmu a možná jen díky němu film nehodnotím film až tak záporně. ()

Reklama

Reklama