Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Celý film je zahalen v New Age hávu a divák si tedy musí protrpět řadu vznešených proslovů a životních procitnutí. Opravdu mě překvapuje, kolik velkých jmen se podepsalo pod něco tak nevýrazného. Třeba Conroy tam má pouze štěk. Všechny pasáže týkající se jen motivačního řečnění jsou čiré zlo, ovšem jakmile nastoupí na scénu opačným pohlavím ztrápená Eloise, má člověk alespoň pocit, že se bude něco dít. Nebude, film není o budování vztahu, ale o vyrovnání se se smrtí blízkého a Jenn je tam spíše jako lákadlo pro mužskou část publika, která na slzavé údolí většinou nemá náladu. Vzhledem k tématu samozřejmě nechybí typicky americká scéna, kdy všichni povstanou, začnou si navzájem tleskat a jsou hrdí jeden na druhého. V českých podmínkách si něco podobného skutečně nedovedu ani představit. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych se na ten film znovu podíval za několik let, tak láska na druhý pohle dz toho nebude. Ne, zvýší se znovu tlak a budu nasranej na každéjho, kdo s ena ýhle slátanině podílel. Slátanině neuvěřitelnééé, který vydírá, romantiku produkuje po malých nevydařených částech a dvě hlavní hollywoodské stár stojí za houby! Aniston se hodí opravdu jen do romantických komedii nebo spíš hodila, nerad to říkám, ale ta už patří do starého železa. A Eckhart mi nesedí v žádné roli. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle film vyvolal v mnohých divoké emoce, i když píší - nuda, mega nuda...Já jsem se chtěla dívat na romantickou komedii s Aaronem Eckhartem a Jennifer Aniston a co jsem koupila, to jsem dostala. Pobavila jsem se, lehce poplakala a v závěru šťastně vydechla. Romantické love story (často ze Seattlu) prostě jsou takové, to přece nejsou bijáky na Oscara, ty mají příjemně zaplácnout odpoledne, možná večer. Jo, a tyhle věci se prostě snaží hrát na city, kdyby někdo nevěděl. Mně se to líbilo. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Z valné většiny typický romantický film, který hned na začátku ztroskotá na hlavní pointě romantického filmu - mezi hlavními hrdiny totiž není žádné pouto, žádná přitažlivost. A to, že si Aniston najde dalšího "kluka" hned dva dny po rozvodu je dalším filmovým snem. Já vám vlastně ani nevím, proč jsem se na film chtěl dívat... asi kvůli Eckhartovi, kterého mám rád. Zde však i přes veškerou snahu působí nevěrohodně, což hážu na bedra pana režiséra. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct, nejkrásnější scéna na začátku, kdy ostří nože krájí na tenké plátky citron, který pak skončí v sklenici s kostkami ledu:-) a pak už jen nuda a pro mě vyloženě nesympatický Aaron Eckhart aspoň v téhle roli. Jenny takovou roli už ne. Třeba Až tak moc tě nežere mělo aspoň štávu, ale tady byla šťáva jen v tom citronu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)

Reklama

Reklama