Reklama

Reklama

VOD (1)

V sedmdesátých letech zpívali Louis s Floydem se slavnou soulovou skupinou Marcus Hook and the Real Deal. Zatímco se hlavní zpěvák rozhodl vydat na sólovou dráhu a stal se mezinárodní hvězdou, Floyd s Louisem vydali jedno společné album a pak se stáhli. O mnoho let později, když Marcus náhle umírá, se téměř zapomenutí a zestárlí zpěváci s nevolí dají znovu dohromady. Společně se vydávají napříč celou zemí, aby zazpívali na Marcusově smutečním obřadu. Snímek Duše muže je od začátku až do konce nabitý skvělými melodiemi a kandiduje na nejvtipnější road movie roku! (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $12,082,391Tržby Celosvetovo $12,331,637Tržby za predaj DVD v USA $10,085,251 //počet predaných kusov 519,563 ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Príjemné oddychové posedenie... Nestarnúci Samuel L. Jackson a Bernie Mac v svojom camebacku, samozrejme nie hereckom... Soul Men je dobrá parta, ktorá však spadá do kategorie 6/10 Stiflerová mama spí ozaj s každým... :D ()

Dale 

všechny recenze uživatele

"Black" komédie zvyčajne bývajú viac trápne ako vtipné, no táto je dosť podarená a trápnych momentov je len pár. Hlavne v prvej polovici to medzi ústrednou dvojicou skvelé iskrí a slovíčko MTHRFCKR tu odznie viac krát ako vo všetkých tarantinovkách dokopy. :-) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

V prvních třiceti minutách velice milé překvapení. Samuel L. Jackson v roli přestárlého rebela neuvěřitelně hláškuje, Barnie Mac se vtipně "pitvoří" - no dohromady tahle komedionální stránka funguje moc dobře. Škoda druhé poloviny, kdy po opravdu vtipné půlce, přijde na řadu vážnost a celá lehkost se rázem vytratí. What kinda lifestyle, man? You filthy motherfucker! You got a pantry full of dogfood, but I don't see no dog! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Konecne sa  reziser Malcolm D.  Lee pochlapil a natocil slusnu oddychovu komediu. Mentalita US cernochov je sice Europe hodne, hodne vzdialena, no urcite je to lepsie ako Roll Bounce 2005 alebo ta konina Welcome home, Roscoe Jenkins   : 68 % ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný film s hvězdami, které nezáří, spíše stagnují a někdy jsou až trapné. Pointa filmu taky nic moc. Rozhodně bych se bez tohhle filmu obešel. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Jackson sa väčšinou trápi, ale to nevadí, pretože slúži väčšinou ako fólia na Macove popové sprostosti. 4/10 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vidět ty dva s afrem a zemřít! Což se někomu možná během filmu i stane. Váhám mezi 2 a 3 hvězdičkama. Hudbu jsem si fakt užil, páč funky a soul (nerozeznávám), na to se prostě nedá kejvat hlavou nebo nohou do rytmu. Bernieho je fakt škoda, protože takhle komediálního jsem ho snad ještě neviděl. SLJ měl jako vždy sou drsnou náturu a projevil se jako obvykle docela stylově. ()

Lebron 

všechny recenze uživatele

Perfektní komedie o dvou vysloužilých muzikantech na který měl čekat velkej comeback. Nenudilo to, sem tam dobrej vtípek a naprosto suproví jak Sam tak Bernie (velká škoda ho, měl sem ho fakt rád). ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

svet filmu naozaj prisiel o skveleho herca...a tato komedia bola fakt slusna =) pocta Berniemu .... samozrejme ze aj Jackson to tu zahral dobre =D ()

Lennyanka 

všechny recenze uživatele

Toho českého rádoby překladatele, který "Soul Men" přeložil jako "Duše muže", bych nejradši praštila po hlavě anglickým výkladovým slovníkem, neřkuli i něčím těžším. Naše velmi nízká úroveň překladů filmů mě dokáže vážně vytočit. Dívat se na dabing nebo číst některé české titulky mě občas, jako studentku anglistiky, vážně psychicky deptá. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Na Malcoma nezvykle normální i když trochu sprostá komedie. Roscoe a Undercover brother byly podle mne hrozně ujeté, ale prostě sem se u nich víc nasmál. ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, SLJ se do takových rolích vůbec nehodí, ale to ještě není ten hlavní problém. Tím je, že to vůbec není vtipné. Kromě hlášky s kapržužlou jsem se prostě neměl čemu smát. Naivně jsem doufal v komedii plnou pohodové muziky. Takový slabší Dreamgirls třeba. No ale tohle je prostě masakr. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Film potěší slušnou muzikou (i když texty nejsou nějak echt třída), skvělým výkonem a průměrným humorem... mě teda osobně "potěšilo" rozloučení s Macem a Hayesem na konci. O Macovi jsem věděl. O tom že Hayes zemřel jsem vydedukoval z posledních záběrů ... zjistit tak že zemřeli den po sobě je už těžkej nářez... sláva jim ... ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Pohodová hudební komedie.. Pro mě osobním překvapením je výkon Samuela L. Jacksona, protože ho znám většinou z takových temných thrillerů kde se pořád něco řeší (vraždy, únosy, atd..).. Tady se nic něřeší a především odpočívá..... taky v tom věku co už je bylo načase:-) ()

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama