Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan (Paul Preiss) má neustále noční můry. Od té chvíle, kdy před 8 lety jeho sestra Amy (Rachel Tailor) zemřela za nevyjasněných okolností při hře na Krvavou Mary. Amy se ale najednou objevuje na internetových stránkách www.marked4mary.com) jako vědma jménem Bloody Mary! (LIVINGDEAD)

Recenze (4)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No to je zase mizérie. Ten film mě hrozně nudil. Vlastně ani moc nevím, o čem to celé bylo. Možná jsem i na chvíli usnul. Smůla, dívat se na to znova nehodlám. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Natočit jednu z mnoha podob a forem legendy o Krvavé Mary takřka bez jediné kapky krve hraničí až s neodpustitelnou troufalou drzostí. The Legend of Bloody Mary je klasickým sterilním teen hororem, (malinko) obsahem a (převážně) formou působícím hodně televizním formátem, s lacinými digitálními efekty a triky, které místy spíše pobaví než postraší. Z filmu nejvíce čiší nedostatek prostředků, neschopnost napsat a hlavně natočit silný příběh a v dané délce ho ukočírovat (film obsahuje pár scén, jejichž jediným účelem je zjevně jen nějak zabít čas – což již tak dost televizně působící film stahuje do vod televizních romantických seriálů pro čerstvě náctiletou mládež) a až podlézavá snaha udržet se v co nejširší přístupné divácké kategorii. Přesto mě však film dokázal některými věcmi zaujmout a místy až příjemně. Těšily mě Fulciovské statické detailní záběry na tváře a oči postav, místy obecně práce s kamerou a lehce originalitou, silně neobvyklostí zavánějící záběry (scéna snímaná přes okno na které prší je vzhledově a vizuálně nápaditý a působivý záběr). Jako plnometrážní film The Legend of Bloody Mary vykazuje spoustu nedostatků, které jej jako celek nedokáží vyzdvihnout ani k průměru. Zkrátit film o nezáživné a nadbytečně působící scény do podoby hodinové epizody televizního horrorového seriálu typu The Masters of Horror, nebo spíše Fear Itself, jednalo by se o celkem zajímavou záležitost. To by se ovšem musela vypustit závěrečná, zbytečně dramatizovaná, zcela neoriginální, klišovitá a hned od prvních vteřin předvídatelná, scéna. Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasický nízkorozpočťák s mizernými triky a ještě mizernějšími herci. Navíc tady je děj ještě znepřehledněný neustálými výlety do minulosti a je fakt problém držet pozornost. Docela by mě zajímalo, kdy se Bloody Mary jakožto původní zrcadlové strašidlo dočká pořádného hororu. 10% ()

Reklama

Reklama