Reklama

Reklama

Ozvěny mrtvých

  • Thajsko Winyan Loke Khontai (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ming ve věku 15-ti let byla pronásledována duchem, od kterého se snažila uvolnit. Později poznává mladého lékaře Budda, který objevuje spojení mezi duchem a jejím mrtvým otcem. Doktor tvrdí, že otec dívky byl zavražděn a snaží se doručit pravdu o své smrti… (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další thajská duchařina která průběžně osciluje mezi dvěmi a čtyřmi hvězdičkami. Lekavých scén a zvuků které mají divákovi navodit pocit strachu, je ve snímku požehnaně, takže po chvíli se míjí účinkem. Ale na druhou stranu některé jsou opravdu vydařené a příjemně při nich zamrazí. Dějová linie snímku působí v některých částech dost zmateně, ale "nit" se dá udržet. Navíc závěr je vševysvětlující a vynikající. U mě za tři hvězdy. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto Thajčanom nevyšlo. Po polhodine som to musel vypnúť, lebo sa to nedalo pozerať. Úplne šialená roztrasená kamera, zbesilé rýchle strihy jeden za druhým, až som mal pomaly závraty. A vlastne ani neviem, o čom to celé bolo, lebo z toho chaosu sa veľa vyčítať nedalo. Že ženskú prenasleduje duch? To som už videl tisíckrát a v oveľa lepšom spracovaní... Brak! ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia zahadzujú vynikajúcu prácu maskérov v strašidelných scénach, ktoré pôsobia zbytočne psychedelicky a skôr rušia, ako spôsobujú husiu kožu ( na zopár výnimiek ). A ďalším klincom do rakvy je český dabing, hlavne dabérka hlavnej hrdinky. Tak strašný prejav som ešte nikdy nepočul. Takže škoda tých nedostatkov, potenciál tu bol, talent na jeho spracovanie nie. ()

Deratizer odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude taková nějaká pecka, jako je horor Ozvěny mrtvých z roku 1999 s Kevinem Baconem, ale ani omylem. To je tak strašně nezáživný a nudný film, že to snad hůř už nejde. V ději jsem měl totální chaos a zmatek a s touto stopáží byl pro mě nadlidský výkon tohle dílo dokoukat bez problému do konce. Těžkej odpad. ()

Abmont 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem pověřil jednoho mého rodinného příslušníka, aby mi koupil fim Ozvěny mrtvých. Měl to být film s Kevinem Baconem, na který jsem si pamtoval jenom matně, ale přesto v pozitivním slova smyslu. To samé bohužel nemůžu říct o tomhle "miš-maši". Asijskou filmovou produkci mám vcelku rád, ale tenhle film, ač má místy slušnou atmosféru (někdy napínavou, ale někdy i nechtěně vtipnou), tak logikou děje a vizuální stránkou u mě naprosto propadá. Jako příklad ZASPOILERUJI (i když logika děje to téměř vylučuje) jednou ze scén. Jeden z hlavních hrdinů se snáží vyvrátit několik let staré výsledky vyšetřování smrti svého otce, která byla klasifikována jako sebevražda. Ke konci filmu vidíme flashback a dozvídáme se, že jeho otec sebevraždu nespáchal, nýbrž nemohl použít inhalátor na své asma, jenž mu byl uzmut, díky čemuž se udusil. V tom případě se mi zdá, že vyšetřovatelé byly "odborníci" využívající sadu Já, mladý koroner či co, protože kvalifikovat udušení jako sebevraždu je přinejmenším zvláštní. 30% za chvilkový pocit napětí ()

Reklama

Reklama