Reklama

Reklama

Gepardí kočky 3: Jeden svět

(TV film)
  • USA The Cheetah Girls: One World (více)

VOD (1)

Když získají Cheetah Girls roli v bollywoodském muzikálu, věří, že je to jejich velký okamžik, dokud nepřijedou do Bombaje a nezjistí, že budou mezi sebou soupeřit o hlavní roli. (Disney Channel)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Příběh Dana Berendsena je málo originální a bez srdce. Pomáhá si tanečními čísly , které jsou vyčichlé jako příběh sám. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veselé, milé a príjemné tretie pokračovanie. Plné hudby.Dala by som o jednu hviezdičku viac nebyť tých pesničiek keď spievala Chanell sama. Fuj....no nič....takže približne 40% ()

Reklama

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

První dva díly byly mé dětství, ještě za dob DisneyChannelu. Trojku jsem ale viděla poprvé až teď v dospělosti a proto musím hodnotit hůř. Na předchozích dílech se mi líbilo, že to nebylo točené jako muzikál, ale prostě hudební film. Zpěv a tanec byl jen na pódiu, jestli tam byly zpívané příběhové linky dvě, bylo to hodně. Ale trojka je víc zpívaná než mluvená a to už mě prostě nebaví. Jakmile se totiž místo děje začne zpívat, film ztrácí mou pozornost, pokud nemá opravdu chytlavé a skvělé písně, a to má bohužel hodně málo filmů. Čili dle mého názoru, kdyby třetí film nevznikl, vůbec nic by se nestalo. ()

karlik4801

všechny recenze uživatele

Bože, za co nás trestáš, když dovoluješ aby se vytvářeli takovéhle snímky. A ještě ke všemu se to dělá hlavně pro dětské publikum. Ani se nedivím, že mají ty děti v hlavách nasráno, když se jim pouští tohle. Nemá to špetku sebeúcty, nějaká snaha o dobrý příběh? Prostě nic. Nemám rád filmy typu Let´s dance, ale radši stokrát to, než ještě jednou tohle. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Chci zvracet co to mělo doprdele být? Ženská katastrofická hudba a ten hnusný příběh bože už víc ne. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama