Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nádhernej film, totálně mě dostal. A to se mi přitom nelíbila hlavní představitelka... O erotiku tady šlo až až... Mám pocit, že jsem pronikl o kousíček hlouběji do způsobu ženského myšlení. A vzhledem k tomu, že o něco takového dlouhodobě usiluju, se mi ten film musel nutně líbit. A to nemluvím o tom, jak to bylo zmáknutý filmařsky. Už jen ten úvodní záběr! Super! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Popis děje tentokrát velice zkrátím. Mladá slečna se po tom, co se chovala jako kur.a (a všichni s ní tak zacházeli) zabouchla do chlápka, který se k ní choval také jako ke kur.ě. Tak od něj utekla, a nechala ze zaměstnat v bordelu, kde se strašně divila, že se k ní všichni chovají jako by byla kur.a... Mladším 18 let se omlouvám za předchozí slova, ale vzhledem k tomu že je používá i náš pan prezident, tak je to snad OK. O nic jiného ve filmu opravdu nejde - pokud někdo v něm hledá nějakou myšlenku, či východisko ze situace (za předpokladu, že je taky kur.a), tak úplně marně. Pokud si tento film někdo pustil v domnění, že jde erotický trhák, tak ho taky zklamu - ani erotiky (kromě úvodního rozhovoru - A babi, jak jsi to dělala s dědečkem?) taky moc není. Tak většinou takový film získává kladné body angažováním příjemných herců - ale ani to se zde nevyvedlo, hlavní herečka je blbá jak štoudev (teda herečka možná ne, ale její postava), a ostatní dvojnásob. No nic, můžeme si tento film odnajknout (od-nike-nout) a jdeme se dívat na něco kvalitnějšího.. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Plakátemi názvem láká na sex, ale kromě soft porna, které vypadá dost přirozeně, nabídne místy i dost hluboký příběh. Nedávno jsem na netu četl rozhovor se závislou na sexu a byla to síla; teď jsem to viděl převedené do filmu. Nechvi tvrdit, že to občas nebyla nuda, ale celkově to šlo. Kromě toho nevypadá hlavní hrdinka vůbec špatně. # příběh 6 | hudba 7 | humor 0 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Pardon, ale kdybych se chtěla dívat jak nehezký chlap strká nehezké ženě do **** láhev od džusu tak si pustím porno a ne film. Deník nymfomanky je slibný název,který mi evokuuje zábavu,potrhlost a vtipné scény ze sexuálního života nebo nějáký pevný lidský příběh,který se dá pochopit. Místo tohoto jsem se bohužel dočkala hrůzy ve své tváři....Ženská,která se vykecává své matce nebo matce matky....Hned na začátku popisuje svůj první sexuální styk,který se troufám tvrdit nemůže napoprvé líbit žádné ženské a poté jak přiběhne za tím ohyzdným dlouhovlasým chlápkem a nadrženě ho vyzve aby jí to udělal v koupelně??KDE TO JSME?? Takhle se točí filmy?No jedna velká přehlídka sexu a to ještě sexu nehezkých lidí.Jediné co mi to dalo byl chaos v myšlenkách o stavu kinematografie jako takové i když přiznejme si co čekat od Španělska?? ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že erotika ve filmu Deník nymfomanky je nějak špatná . ostatně, když se film jmenuje Deník nymfomanky, tak je zcela jasné, o čem bude. Bude o ženě, erotice a sexu a cestě té ženy svým životem. Ten sex nemusí být prostě nikterak odporný nebo nějak zvlášť vzrušující, to není cílem filmu. Je to o té ženské, která je nymfomankou a nepotřebuje se s tím nijak vyrovnávat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama