Reklama

Reklama

V jednom ohni

  • USA Fireproof
všechny plakáty
Trailer

Caleb Holt zachraňuje jako hasič ostatní lidi, ale vlastní manželství se mu rozpadá. Když už stojí na prahu rozvodu, otec ho požádá, aby vyzkoušel čtyřicetidenní experiment na záchranu manželství. Jenže aby uspěl, musí nejprve vyřešit svůj vztah k Bohu.  Hrdinou romantického dramatu s náboženským podtextem je kapitán Caleb Holt (Kirk Cameron), odvážný požárník, který neváhá riskovat svůj život pro záchranu ostatních. Své manželství s Catherinou (Erin Bethea) však zřejmě zachránit nedokáže. Po sedmi letech se dvojice ocitla na pokraji rozvodu, a když už se zdá, že rozchodu nemůže nic zabránit, vloží se mezi ně Calebův otec John (Harris Malcolm). Požádá syna, aby ještě vyzkoušel čtyřicetidenní experiment, v němž se bude snažit proniknout k srdci své ženy. Caleb se zpočátku nesetkává s úspěchem, ale nakonec pochopí, že nejprve si musí dát do pořádku svůj vztah k Bohu, aby pak mohl zachránit své manželství. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Cinik

Cinik (hodnocení, recenze)

Hodnocení Dobytka a Smoka mne 100% přesvědčilo, že to nemůže být špatný film... Asi se na něj podívám... :-)

macherano

macherano (hodnocení, recenze)

Tak toto je jeden z najlepsich filmov co som v poslednom case videl ziadne famfary kino jedine hbo a net. A uz som ho videl asi 3 krat a stale je vyborny tak poucny a vyborny film.Ked uz aj kamos bol z neho mimo to uz je co povedat a sklenene oci seci sme mali :D tak silny pribeh dej postaveny na cistej ale vybornej hereckej kvalite aj ked neznamej bez nejakych efektov ale vyborny scenar postupne gradujuci ku koncu keby takto kazdy prehodnotil svoj zivot na tejto zemi svet by bol ovela krajsi a zachranilo by to vela manzelstiev ,len, treba chciet. Nie ja som ten dolezity ale on ona partner a ten kto nas ma viest ten kto nas vytvoril vie najlepsie co mame robit... takze 5 hviezd je to jasne

Daae

Daae (hodnocení, recenze)

... tu ženskou jsem měla chuť praštit něčím po palici, aby se probrala...

cherick

cherick (hodnocení, recenze)

Film, ktorý ma prinútil premýšľať. Premýšľať o sebe, o Bohu... o ľudoch. Filmový svet je preplnený príbehmi, kde človek všetko zvládne sám, kde je človek superhrdina a prekonáva všetky prekážky ... je málo príbehov, kde človek padá na kolená. Tento film dostal na kolena aj mňa.

Luukec

Luukec (hodnocení, recenze)

dokud sem v traileru nevidel "od tvůrců Facing the giants" uvažoval sem o shlédnutí filmu.. ale tento výrok mě docela odradil.. ve filmu se bude řešit náboženská otázka a stačilo vidět trailer a tuším o čem film bude..

Reklama

Reklama