Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lovec zločinců Nate shání peníze na zaplacení svého dluhu. Zjistí, že je vypsaná odměna na hlavu jedné trestankyně, která by mu přesně stačila na vyrovnání dluhu. Nate ji musí dostat z vězení, aby si sám zachránil krk. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Wewik 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jared Isham / Režije: Jared Isham / Hrají: Jarret LeMaster, Michelle Acuna, Austin O'Brien, Peter Shersyko, Rodrick Lee Goins, Steve Savage ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typický videofilm tentokrát ve westernovém žánru. Scénář jednoduchý, ponurý, nijak zajímavý. Sází se tu na akci a jakési dramatično, ale výsledek nikterak nenadchne. Na zabití času postačí, ale jinak doporučuji jiné a daleko kvalitnější snímky. ()

Reklama

Nathaniel8 

všechny recenze uživatele

Za to, že mám rád western jednu hvězdu. I když to teda bylo hodně blbý... opravdu hodně blbý... hlavně Jake a jeho sestra... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Hloupě napsané, amatérsky zrežírované, ošklivě nasnímané a nudně sestřihané. Takový televizní odpad, na který nemá smysl se dívat. Já si to pustil ze zvědavosti a z chuti na nějaký nový western. Do konce filmu jsem vydržel jen kvůli silné únavě, která znemožňovala přepnutí kanálu. Jo a taky díky hlavní ženské hrdince, která vystihla přesně dívku mých snů a proto ta jedna hvězdička. Pro indiánky mám slabost. Slabost tak velkou, že klidně vydržím i podobný film, pokud je v něm na co se dívat. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama